EURO 2020

A forduló legnagyobb meglepetése jön a világbajnok meccsén?

A franciák győzelmére nem sokat fizetnek a bukik, pedig Törökországban is megégtek. Most Albánia érkezik.

Pár új arc is felbukkant a meghívott keretben. fotó: Equipe de France Twitter

A címvédő világbajnok franciák szombaton Albánia nemzeti tizenegyével csapnak össze a Stade de France publikuma előtt. A szorzók alapján tükörsima győzelem van kilátásban Deschamps fiainak, mi azonban óvatosabban bánnánk az összecsapással, mint a bukmékerek.

{"headTitle":"Franciaország-Albánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Albánia","odds":"27.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A franciák eddig egészen jól haladtak a selejtezők során, hiszen 3/4 meccsüket megnyerték és három gólt vágtak eddig átlagban. Jelenleg az élről várják a folytatást, de Törökország és Izland is ott lohol a nyakukban. Ne felejtsük el, hogy az két körrel korábban a török válogatott rendkívül szervezett futballal, teljesen megérdemelten harcolta ki - négy vereség után - története első győzelmét Franciaország felett.

A Les Bleus ugyan zsinórban négy megnyert hazai meccset tud felmutatni, de az albánoktól komoly ellenállásra számítunk. A vendégeknek ugyanis a gólarány is kiemelten fontos lehet a végelszámolásnál és már eddigi meccseiken is bizonyították, hogy képesek a masszív ellenállásra. Mondjuk Izland is hasonló kvalitásokkal rendelkezik, őket pedig 4-0-al küldték haza a franciák, ám több jel is arra utal, hogy most nem lesz gólzáporos siker.

[2942074] 2019-09-07 20:45:00 Franciaország - Albániax

A felállásokat tekintve a hazaiak természetesen egy erősen támadásokra építő 4-2-3-1-et favorizálhatnak, amelyből sérülés miatt hiányozni fog Pogba és Aymeric Laporte is. Mellettük több alapembert nem nevezett a keretbe a mester - Mbappé, Kanté és Ndombele is csak a lelátóról követik majd az eseményeket. A vendégeknél nincsenek fontosabb kihagyók és egy ultradefenzív, könnyen konvertálható 3-5-2-ben állhatnak majd fel.

Albániát ugyan Törökország és Izland is nullára verte, de mindkét ellenfélnek komoly erőfeszítésekbe került a győzelem. Valójában az eddigi négy meccsen mindössze három gólt kapó albánokkal a Les Bleus-nek is meggyűlhet a baja, de a három pont azért meglehet Comanéknak. Ennek ellenére a vendégekre fogadunk, mégpedig egy zsíros ázsiai hendikeppel megkenve, ez pedig csak akkor úszik, ha a hazaiak minimum néggyel nyerik a meccset.

{"headTitle":"Franciaország-Albánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Albánia +3.0 (ÁH)","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2942074] 2019-09-07 20:45:00 Franciaország - Albániax;

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<