Foci-vb 2022

Minden papírforma eredményt lefedtünk ezzel a tippel

  • varin

Nehéz 90 perc vár a franciákra Szarajevóban, de tippünkbe azért rengeteg eredmény belefér.

Nem lehet éppenséggel azzal vádolni a D-csoportot, hogy unalomba fulladna, két forduló után ugyanis nincs már hibátlan csapat, így az öldöklő harc folytatódik a második helyért. A szerdai játéknapon az ukránok előtt a kazahok kötelező és várhatóan sima legyőzése vár, míg a franciák Szarajevóban vizitálnak.

{"headTitle":"Bosznia-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bosznia","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

A bosnyákok rég nem látott mélypontjáról már többször írtunk, ennek ellenére sikerült Dzekóéknak egy sokat jelentő döntetlennel kezdeniük Finnországban. A fordulatos mérkőzésen vezettek is, hátrányban is voltak, ám a végelszámolásnál az a remi sokat érhet, miként az is, hogy az ukrán-finn csörtén nem született győztes.

A balkáni együttesnek ugyan nem ezt a meccset kell megnyernie, ám ne felejtsük el, hogy a franciák az ukránok ellen is vesztettek pontot és olyan nagyon azért Kazahsztánban sem brillíroztak, így ha nagyon jó napot fognak ki a hazaiak, még meglepetés is születhet - legalábbis bízhatnak egy kibekkelt 0-0-ban a hazai oldalon.

Petev mester lehetőségei azonban kicsit szűkebbek lettek, hiszen Corluka, Demirovic és Visca is kidőltek sérülés miatt, akik közül különösen utóbbi játékos érzékeny veszteség.

Ami a franciákat illeti, a kazahsztáni kissé tartalékos legénység kiegészülhet, hiszen az Asztanában nem kezdő Mbappé, Varane, Pavard és Lucas Hernandez is visszatérhet, így egy félelmetesnek tűnő 4-2-3-1-et választhat Deschamps, ahol Giroud mögött Mbappé, Griezmann és Dembélé kezdhetnek.

A bosnyák csapat immáron több, mint 16 hónapja "őrzi" nyeretlenségét, és nem valószínű, hogy ez a vb-címvédő ellen szakad majd meg, ezt jelzi a vendégek szorzója is. Pjanicék a tamperei remit követően Costa Ricát sem tudták legyőzni felkészülési mérkőzésen, így utolsó sikerüket továbbra is Liechtenstein legyőzése jelenti.

Sima mérkőzésre ugyanakkor aligha van kilátás, a hazaiak a védekező futballt preferálják majd, a franciáktól pedig azért idegenben nem szoktuk meg a 3-4 lőtt gólokat. Az alábbi tipp a Gallok utolsó hat idegenbeli meccséből hatszor zöldült, és akár még egy hazai találat is belefér.

{"headTitle":"Bosznia-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország nyer + 3.5 gól alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3495212] 2021-03-31 20:45:00 Bosznia-Hercegovina - Franciaországx;