Nemzetek Ligája

Ez a tipp csak úgy jöhet be, ha jó meccs lesz a Franciaország-Dánia

Hat nappal a BL-döntő után újra meccset játszanak a Stade de France-ban, ezúttal Franciaország Dániával találkozik.

Beindult a nagyüzem a Nemzetek Ligájában, pénteken este pedig az A divízó 1-es csoportjának első fordulós meccsén a világbajnok Franciaország fogadja az Eb-elődöntős Dániát. A fogadóirodák egyértelműen a gallok sikerét várják, hiszen Benzemáék győzelme 1.60 körüli átlagoddson fogadható, míg az északiak győzelme akár 5,50-et oddsot is érhet.

3784511

Csapathírek

Ahogy a több sztárcsapat esetében is, itt is nehéz megmondani, mennyire lesz nagy a motiváció a franciáknál. Az biztos, hogy Didier Deshamps egyetlen sztárjának sem adott extra pihenőt, így minden egészséges kulcsember ott van a keretben - és az előzetes kezdőben is. A gallok egy háromvédős rendszer fognak játszani, elöl a Benzema-Mbappé duót kiegészítő Griezmannal.

Franciaország egy hét győzelemből álló sorozatban van, a rendes játékidőben 2020 novembere óta nem kapott ki és a vb egyik nagy-nagy esélyesének számít.

A dán csapatból a kapitány Simon Kjaer hiánya azért érzékeny veszteség lehet, őt majd Vestergaard pótolhatja Christiensen oldalán. A várakozás szerint ott lesz a kezdőben majd Eriksen is, aki Delaneyjel és Holjberggel alkothatja meg a középpályás sorát a dánoknak.

[3784511] 2022-06-03 20:45:00 Franciaország - Dániax

Mire érdemes fogadni?

Dánia rengeteget fejlődött az utóbbi években, a tavalyi Eb-elődöntőben csak hosszabbítás után kaptak ki Angliától, majd a vb-selejtezőben 30 gólt rúgva simán megnyerték a csoportjukat. Idén két meccset játszottak barátságos keretek között, a hollandoktól 4-2-re kikaptak, a szerbeket viszont 3-0-ra legyőzték.

Egy igazi őszinte csapat, amely törekszik az offenzív futballra és azt olyan csapatok ellen sem adja fel, mint Franciaország. A gallok hazai pályán persze nem fognak megijedni, kiváló formában vannak és a sztárjátékosaik is egészségesek, plusz támogatja őket a hazai közönség.

Elég magasan adják a dánok gólszerzését, ami lehet egy jó tipp ide, de mivel a franciáktól sem várunk nullázást, ezért az over 2.25 gólos opció játszható tippnek tűnik. Viszont azt javasoljuk mindenkinek, hogy ha teheti, inkább élőben tegye meg a tippet, hiszen jobban levehető lesz, hogy mennyire is lesznek motiváltak a csapatok.

{"headTitle":"Franciaország - Dánia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai gólok száma 2.25 felett ","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ázsiai gólok száma 2.25 felett ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3784511] 2022-06-03 20:45:00 Franciaország - Dániax;