Darts

Ki a Premier League legnagyobb esélyese? - szavazás

Az alapszakasz feléhez érkezünk és még mind a nyolc játékosnak reális esélye van a rájátszásba jutni. Mondhatni tehát, hogy még semmi sem dőlt el, de azért kisebb különbségek kialakultak már. Kíváncsian várjuk, hogy így hét fordulót követően Ti kit tartotok jelenleg a PL-cím legnagyobb esélyesének.

Az új kiírás egyelőre hozza azt, ami a PDC vezetőségének célja volt, avagy nincs unalmas este. Minden mérkőzésnek tétje van és minden játékos nagyon motivált, hogy ebből a szűk elitből a vonal fölé verekedje magát, hiszen június 13-án Berlinben a tabella első négy játékosa szállhat majd harcba a Premier League címért. 

Rettentően kiegyenlített a mezőny, amit jól mutat, hogy a hét fordulónak hat különböző győztese volt és legalább egyszer már mindenki döntőzött. 

Egyedül Michael van Gerwennek jött össze eddig a duplázás, aki 17 ponttal vezeti is bajnokságot. A hollandnál mindenféleképpen meg kell említeni, hogy +27 a legaránya, ami kiemelkedően jó a mezőnyben, hiszen például a második helyen álló Peter Wrightnak csak +3, míg a harmadik Jonny Claytonnak -6. Van Gerwen nagyon jól áll a brékek tekintetében is, hiszen egyedüliként jár már 30 feletti számnál. Ez is fontos mutató a végelszámolásnál, szóval a háromszoros világbajnok igen jó helyzetből várja a folytatást. 

{"headTitle":"Premier League, végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-03-31 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Gerwyn Price","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Jonny Clayton","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Michael Smith","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Joe Cullen","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Gary Anderson","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"James Wade","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Ami a végső győzelmet illeti, a bukik továbbra is úgy gondolják, hogy a Van Gerwen, Wright, Price, Clayton kvartettből kerülhet ki a bajnok, míg az Anderson, Wade duó a legesélytelenebb. "Meglepetést" Smith és Cullen okozhat, legalább is a fogadóirodák szerint. 

Kíváncsian várjuk, hogy Ti, hogyan látjátok az esélyeket, hiszen ne felejtsük el, hogy Cullen és Anderson is nyert már egy-egy fordulót, míg például Smith játszott két döntőt.

Ki lesz a 2022-es Premier League bajnoka?x;