Darts

Szűk duplázót ad ez a négy tuti a belfasti fordulóra

  • Cesc18

Jön a Premier League kilencedik estéje és ezúttal Észak-Írországban vendégeskedik a mezőny.

Kár, hogy nem azzal a kérdéssel indíthatjuk a kilencedik estét, hogy "vajon bejön-e sorozatban a negyedik tutista kombink", múlt héten Dublinban ugyanis megszakadt a remek szériánk, pechünkre ráadásul az utolsó meccsen...De azért továbbra is ezek a biztonsági tippek tűnnek a legjobb választásnak.

A belfasti fordulóban az első este párosításai ismétlődnek meg és kezdésként rögtön a világbajnoki finálé visszavágójára kerül sor, avagy Luke Humphries és Luke Littler néz farkasszemet egymással. Igazából mindkét dartsos idei teljesítményéről csak jókat mondhatunk, de ha szigorúan a Premier League-et nézzük csak, akkor egyértelműen a világelső angol az eredményesebb. 

Humphries ugyanis három forduló óta nem talált legyőzőre, a tabellát 22 ponttal magabiztosan vezeti, a +34-es legaránya pedig kimagaslóan a legjobb a mezőnyben. 

Ezzel szemben Littler jelenleg a vonal alatt tanyázik és bár voltak pokolian erős meccsei, de a második forduló óta nem tudott döntőbe jutni, ami azért némileg most már frusztrálhatja. 

Ugyanakkor amellett nem mehetünk el, hogy a világbajnoki döntő óta mind a három összecsapásukat elveszítette Humphries, ebből kettőt a Premier League-ben. Nagyon izgalmas találkozó elé nézünk tehát, hiszen talán Littler lehet az, aki megálljt képes parancsolni a világbajnok angolnak. 
 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A következő meccsen jön egy Michael Smith - Michael van Gerwen csörte, amelynek egyértelműen előbbi mehet neki jobb szájízzel. A holland ugyanis most már négy forduló óta nyeretlen, amihez ő azért nem nagyon van hozzászokva. Persze Van Gerwen úgy nyilatkozott, hogy ez ebben a mezőnyben benne van a pakliban, de ne gondoljuk, hogy ezek a sorozatos vereségek nem frusztrálják. 

Smith viszont az elmúlt három csütörtök mindegyikén Humphries-tól kapott ki, ebből kétszer a döntőben. Nem ez a legerősebb "Bully Boy", akit mostanság láthatunk, de abból meríthet, hogy még így is tud meccseket nyerni. 

Előbb vagy utóbb biztosan megszakad Van Gerwen nyeretlenségi sorozata a PL-ben, de amíg ez nem történik meg, addig pluszos hendikeppel inkább az ellenfeleit támogatjuk. 

A tábla másik felén elsőként Nathan Aspinall és Gerwyn Price feszül egymásnak, ami abból a szempontból érdekes találkozó, hogy bár a walesi tudása alatt teljesít ebben az alapszakaszban, viszont a legutóbbi hat összecsapásuk mindegyikén legyőzte az angolt. Talán arról még nem beszélhetünk, hogy Aspinallnak mumusa lett Price, de azért az biztosan ott lesz a fejében, hogy közel egy éve, tavaly áprilisban tudta legutóbb legyőzni. 

Kifejezetten szoros ütközetre számítunk, amelyen győztesre nem mernénk tippelni. 

Az utolsó negyeddöntőben két világbajnok, Rob Cross és Peter Wright néz farkasszemet egymással. Egyértelműen az angolnak van jobb alapszakasza, de az elmúlt néhány csütörtökön már életjeleket mutatott a skót, így messze nem olyan egyszerű tippelni erre a találkozóra. 

A legbiztosabb tippet választottuk ide, mégpedig a Cross +1.5-öt, ami nem bukott még el egyszer sem az angol első meccsein. 

{"headTitle":"Premier League, 9. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-28 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Littler +3.5 + Smith +3.5 + Aspinall-Price 7.5 leg felett + Cross +1.5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<