Darts

Három angollal 2.53-szorozhatunk vasárnap délután

  • Cesc18

Ugyan a European Tourokon nem kifizetődő a papírformát bombázni, de ebben a kombiban most nagyon hiszünk.

Vasárnap délután a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Belgiumban, majd este jönnek a negyeddöntők, az elődöntők és végül a finálé. A nagy ászok közül nincs már versenyben Michael van Gerwen, Michael Smith és Dave Chisnall sem, de még így is bőven maradtak sztárok a mezőnyben. 

A végső győzelemre a világelső Luke Humphries az egyik legesélyesebb, aki brutális játékkal rúgta be az Oktoberhallen ajtaját. Úgy tűnik, hogy "Cool Hand" ott folytatja, ahol Brightonban abbahagyta, hiszen 110-es átlaggal, 6-1-re verte James Wade-et Belgiumban. Gyakorlatilag ugyanilyen meggyőző volt Humphries a csütörtöki Premier League-ben is, szóval fel kell kötnie a gatyáját annak, aki ezen a hétvégén meg akarja állítani a világbajnok angolt. 

A nyolcaddöntőben Ryan Searle tesz majd erre egy kísérletet, aki a Players Championship során jól muzsikált eddig a szezonban, de a UK Openen már az első meccsén betlizett és tegnap az a 6/23-as kiszállózása sem volt valami meggyőző. Nyilván egy nagyon veszélyes dartsos Searle, de a jelenlegi Humphries ellen szinte tökéletes játék kellene. 

Nagyot megy Belgiumban egy másik angol, Joe Cullen is. A Rocksztár egyelőre halványabb szezont fut, de úgy tűnik, hogy erre a hétvégére szépen összeállt a játéka, hiszen pénteken 103-as átlaggal 6-1-re verte Martin Schindlert, majd szombaton még erre is rápakolt egy lapáttal és 104.40-es átlaggal nyert 6-3-ra Dirk van Duijvenbode ellen. Bravúros módon, Cullen kétszer is kifogta a nagy halat a holland ellen.

Ha kitart Cullen formája, akkor még vele is számolni kell a végső sikert illetően, de az biztos, hogy vasárnap délután favoritnak számít Jermaine Wattimena ellen. Ugyan a holland eddig csak két leget veszített a tornán, de mindkét ellenfele tudása alatt játszott. Egy topformában dobó Cullen teljesen más kihívások elé állíthatja majd Wattimenát. 

Egy harmadik angolnak, Stephen Buntingnak is bizalmat szavazunk. "The Bullett" kimaxolta az eddigi meccseit, hiszen Dimitri Van den Bergh és Josh Rock ellen egyaránt döntő legben, 6-5-re tudott nyerni. Stabilan, magas színvonalon játszik Buntingnak, aminek elégnek kell lennie egy Mike De Decker kaliberű játékos ellen. Igaz, hogy a belga Michael Smith-t küldte haza a kiemeltek közül, de a világbajnok angol kifejezetten gyatrán játszott, szóval helyén kell kezelni ezt a belga sikert. 

Bár a papírformát bombázni sokszor nem kifizetődő a European Tourokon, de az említett három angoltól nem várunk betlit a délután folyamán. 

{"headTitle":"Belgian Darts Open, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humphries + Cullen + Bunting","odds":"2.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ