Serie A

Merünk meglepőt húzni a Napoli kötelezőjén

  • varin

A két hétfői meccsből a Cagliari-Napoli tűnik érdekesebb csatának, ahol lehet gondolkozni a meglepetésben.

Igazán érdekes összecsapásra kerül sor hétfő este a Cagliari és a Napoli között, no nem azért, mert a fordulót a hazaiak hátulról, a vendégek elölről a 3. helyen kezdték meg. A szárd csapat ugyanis életjeleket mutatott az elmúlt hetekben, ez pedig a nápolyiakat óvatosságra, minket meglepetéstippre sarkallhat. A tét nem kicsi, hiszen a botló milánói csapatok miatt egy vendégsiker a tabella élére repíthetné a Napolit, míg a hazai siker a vonal felé sodorná a Cagliarit.

3657304

Walter Mazzarri (akiről a mai napig nem tudni, hogyan úszta meg a botrányos szezonkezdetet) csapata ugyanis kiváló formában örvend, utolsó hat bajnokiján pedig 11 pontot gyűjtött. Kellett is a szigetlakóknak ez a sorozat, hiszen kezdett nagyon aggasztó lenni a helyzet, amikor is a bajnokság felénél még csak 10 ponttal szerénykedett a csapat, ám mostanra már bőven van ok az optimizmusra a csapatnál.

Amellett, hogy a kötelezőkön pontot tudnak szerezni Pereiróék, Bergamóból elhozták mindhárom pontot, ami még akkor is óriási fegyvertény, ha tudjuk, hogy Gasperini fiai közel 40 percig emberhátrányban futballoztak.

Rossz formáról persze a túloldalon sem beszélhetünk, a Napoli nyolc mérkőzés óta veretlen, a mostani 3-2-0-s mérleg pedig egyáltalán nem fest rosszul, ha azt nézzük, hogy a két remi a címvédő Inter ellen volt, illetve a barcelonai EL-odavágón.

Noha a mi gondolatunk továbbra is az, hogy ez a Napoli nem olyan jó, hogy harcban legyen a Scudettóért, láthatóan Luciano Spalletti csapata magasról tesz a véleményünkre és rendkívül élvezetes futballal hozza a pontokat.

Gyorsabb tippek = Nagyobb nyeremény! - nézd meg a Logibet újítását!

Hiányzók azonban bőségesen lesznek mindkét oldalon, a Cagliarinál Matteo Lovato neve érdelem főleg említést, míg a Napolinál Anguissa, Politano, Lozano és Lobotka sem bevethető, illetve valószínűleg a katalán túra után a csapat is kevésbé friss.

Ősszel nyerni tudott hazai pályán a Napoli, de az elmúlt két évben azért tudott nehézséget okozni a szárd gárda, bár az is igaz, hogy a két csapat utolsó hat meccsét mind a Napoli nyerte Szardínián.

Mindazonáltal mi bízunk a hazaiakban és esélyesnek tartjuk őket egy újabb bravúrra, de pénzt ezzel a tippel akkor is nyerünk, ha Spallettiék egy góllal mégis többet szereznek.

{"headTitle":"Cagliari-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-21 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari +1.25","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3657304] 2022-02-21 19:00:00 Cagliari - SSC Napolix;