Serie A

Kiesési rangadó az olaszoknál - íme a tippjeink

  • varin

Hatpontos kiesési rangadót rendeznek Szardínián, szép focit ne nagyon várjunk.

Szaftos kis kiesési rangadóval kezdődik meg a Serie A 7. fordulója, a 2 ponttal álló Cagliari és a 4 pontos Venezia csap össze Szardínián. Nemigen hibázhatnak a hazaiak, hiszen éppen a velencei gárda áll előttük, így ez jó esély, hogy begyűjtsék idénybeli első győzelmüket. De azért szép focit ne várjunk, kőkemény csatára számíthatunk inkább.

3657046

Nem csak számszakilag, minőségben is sokkal jobban néz ki a Venezia 4 pontja, hiszen újoncként a Serie A-ban mindig pokolian nehéz megragadni. Ennek megfelelően Paolo Zanetti csapata bravúrokra eddig képtelen volt, de azt se felejtsük el hozzátenni, hogy hazai pályán csak kétszer futballozott. Összességében azért elég vegyes lehet a csapat megítélése, mert Milánóban például rettenetesen futballoztak a Szárnyas Oroszlánok, míg az Empoliból elhozott három pont már jobban mutat.

A Cagliarinál eddig finoman szólva sem mennek viszont elfogadhatóan a dolgok, Walter Mazzarri állása igen hamar veszélybe is kerülhet. Az természetesen még rendben van, hogy a Milan, Lazio, Napoli hármas ellen egyetlen pontot gyűjtött idegenben a piros-kék csapat, ez gyakorlatilag a lehetséges maximum jelenleg a szárdoktól, viszont a hazai performansz már nagyon problémás.

Otthon ugyanis három közvetlen vetélytársával játszott a Cagliari, ám a Spezia, Genoa, Empoli hármas ellen is csak egy remi jött össze, ezek az egységek pedig nagyon hiányozhatnak a végelszámolásnál. Pedig a keret idén is rendben van, Diego Godín, Alessio Cragno, Kevin Strootman, Joao Pedro, Leonardo Pavoletti, szóval a minőség adott, csak éppen az eredmények nem jönnek.

Mindkét oldalon bőségesen lesznek hiányzók, így a feltételek nagyjából egyenlőek. Alapvetően nem is kérdés, hogy az erősebb keret a hazai oldalon van, de Mazzarri utolsó éveiben azért már a Torinóval is akadtak problémái, így nem biztos, hogy ő a megfelelő személy a gárda élére.

A fogadóirodák 5-ös határral jöttek ki a lapokat illetően, amely játszható tippnek tűnik. A Venezia rengeteg lapot gyűjt, a Cagliarit sem kell félteni, Volpi potens bíró a tipp szempontjából és a tét sem kicsi. Így a lapokra is érdemes vadászni, megfűszerezve mondjuk egy hazai pontszerzéssel.

{"headTitle":"Cagliari-Venezia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-01 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5.0 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1x + 5 gól alatt + 3 lap felett","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657046] 2021-10-01 20:45:00 Cagliari - Veneziax;