Serie A

Túlságosan minden a Milan mellett szól...

  • varin

Habkönnyű győzelemnek tűnik a Milan számára a szardíniai kirándulás, de láttunk már karón varjút.

Cagliari-Milan összecsapással zárul a forduló, és bizony a címben állított felkiáltás nem véletlen. Annyira minden a Milan sikere mellett szól, hogy szinte már kedvünk lenne odapörkölni egy zsíros 1x-et több, mint 2.50-szeres szorzóért. De miben bízhat a szárd csapat a listavezető ellen?

{"headTitle":"Cagliari-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari","odds":"5.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Milan","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Maradjunk a száraz tényeknél:
 

  • A két csapat között 15 hely és 28 pont különbség van
     
  • A Milan az utolsó öt bajnokijából négyet megnyert, a Cagliari az utolsó négyből négyet elbukott
     
  • A Rossoneri továbbjutott hét közben a kupában, míg a Cagliari kiesett
     
  • A két csapat utolsó hat bajnokijából ötöt a Milan nyert meg egy döntetlen mellett

 

Nem csoda tehát az 1.50-es odds Stefano Pioli csapatára, ám sétagalopp nem valószínű, hogy lesz a vendégek számára ez a 90 perc. A remek formában lévő Rafael Leao sérült, de Saelemaekers, Rebic, Bennacer, Krunic és Gabbia is maródi, míg a hazaiaknál Rog és Nández igazán hiányzó. Talán a 90 perc legnagyobb kérdése, hogy Ibrahimovic mennyire tér vissza jó állapotban, illetve hogy ezúttal Hauge mennyire tudja majd pótolni a Rebic/Saelemaekers párost.

Tény, hogy rendkívül gyenge idénye van a piros-kék csapatnak, ám az is, hogy ennyire nem rossz ez a Cagliari, hogy a kiesés ellen harcoljon. A felsorolásból is látható, hogy sok érvet nehéz lenne felhozni a Milan mellett, de kiütést nem érzünk ebben a 90 percben. A Milan idén csupán egyetlen bajnokin tudta meglőni idegenben a három gólt, a Sardegna Arenában pedig ez hosszú évek óta nem sikerült a Rossonerinek.

Így hát egy olyan verziónak szavazunk bizalmat, amelybe még egy papírformának tűnő 0-1 és 0-2 is belefér, a meglepetés végeredményekről nem is beszélve.

{"headTitle":"Cagliari-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan 2.5 gól alatt","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428989] 2021-01-18 20:45:00 Cagliari - AC Milanx;