Foci-vb 2022

Miért ne játsszuk meg ezt az ázsiai hendikepet a svéd-spanyolon?

  • mr.blonde

A csoportelsőség szempontjából fontos mérkőzést játszik a svéd és a spanyol válogatott csütörtökön.

A B csoport rangadóján a hatpontos Svédország fogadja a hét egységgel csoportelső spanyol armadát, azonban fontos megjegyezni, hogy a skandináv együttes egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, vagyis egy győzelem esetén átveheti a vezetést a csoportban.

A fogadóirodák szerint azonban sokkal valószínűbb egy spanyol siker, hiszen a svédek három pontjáért akár ötszörös szorzót is kifizetnek a termek.

3495175

Csapathírek

A svédek keret közel teljes, egyedül Marcus Danielson eltiltása miatt hiányzik majd a meccsről, továbbá friss hír, hogy a MU védője, Victor Lindelöf lett a nemzeti csapat új kapitánya is.

A nyári Európa-bajnokságon elődöntős kerethez képest hét helyen változott meg a spanyol labdarúgó-válogatott a szeptemberi világbajnoki selejtezőkre.

Luis Enrique szövetségi kapitány csütörtökön tette közzé a névsort, melyben már nem található meg a tokiói olimpián ezüstérmes Pedri Gonzalez, Pau Torres, Mikel Oyarzabal és Dani Olmo, továbbá Diego Llorente, Fabian Ruiz és Thiago Alcantara sem. A nyáron Real Madridtól a Paris Saint-Germainhez igazolt, veterán Sergio Ramos - aki 180 válogatottságával spanyol csúcstartó - combsérülés miatt kihagyta az Eb-t, és a vb-selejtezőkön sem lép pályára.

Luis Enrique a kontinenstornához hasonlóan ezúttal sem hívott be senkit a Real Madridból. Carlos Soler (Valencia) és Abel Ruiz (Braga) személyében két újonc található a névsorban, míg Pablo Fornals (West Ham United) és Raul Albiol (Villarreal) hosszú idő után húzhatja magára ismét a címeres mezt.

[3495175] 2021-09-02 20:45:00 Svédország - Spanyolországx

Mire érdemes fogadni?

Hiába maradt még jó pár nagy név és klasszis játékos a keretben, a fenti infók ismeretében egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, hogy a spanyol válogatott ténylegesen akkor favorit lenne ezen a meccsen, mint ahogy azt a fogadóirodák számai jósolják. Nyilván a spanyolok alapjátéka adott, a 4-3-3-as felállást gyakorlatilag minden kerettag tudja és ismeri, de a rendkívül masszív svéd válogatott hazai pályán azért jó lehet egy pontszerzésre.

A két válogatott egyébként az Eb-selejtezőn is azonos csoportban szerepelt és mind a két mérkőzés döntetlennel ért véget. Véleményünk szerint egy remi most is erősen benne van a pakliban, egy 0-0 vagy 1-1-es eredmény pedig valójában egyik csapatnak sem lenne botrányosan rossz eredmény.

Ezen gondolatmenetből kiindulva mi rákontráznánk a fogadóirodákra és az ázsiai hendikepes piacokon a svédeket támogatnánk meg egy +0,75-ös kimenetellel. Ennek a fogadásnak az értelmében hazai vagy döntetlen esetén a tétünk nyerő, egygólos spanyol siker esetén pedig félvesztes, pénzüket teljes egészében pedig kettő vagy annál nagyobb különbségű hispán győzelem esetén veszítjük el.

{"headTitle":"Svédország - Spanyolország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Svédország +0,75","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3495175] 2021-09-02 20:45:00 Svédország - Spanyolországx;