Foci-vb 2022

Olaszország nincs a top3-ban - íme, a katari vb győztesére kínált szorzók

Csak bő másfél évet kell várni és jön az újabb világverseny, jelenleg ők 2022-es katari világbajnokság legnagyobb esélyesei.

Ezekben a napokban az elemzéseké a főszerep az Európa-bajnokságon és a Copa Americán résztvevő csapatok háza táján, de fél szemmel már előre is lehet tekinteni, hiszen mintegy másfél év múlva újabb nagy megmérettetés veszi kezdetét a 2022-es katari világbajnoksággal. A rendhagyó módon ezúttal télen megrendezésre kerülő világbajnokság mezőnye még nem ismert, hiszen javában zajlanak még a selejtezős sorozatok, de a fogadóirodák már kínálnak szorzókat a végső győztes piacokra.

Ennyi idővel a torna előtt, ennyi bizonytalan faktorral a zsebben nem igazán javasolnánk senkinek, hogy fogadjon ezeken a piacokon, mindenesetre érdekességként megnéztük, hogy pontosan hogyan is áll most az erősorrend.

Némileg meglepő módon az első helyen Brazília nevét találjuk. Általában ez minden vb/Copa előtt így van, viszont a Selecao mostani generációja nem tűnik erősebbnek az európai nagymenőknél, így szerintünk ez inkább öt korábbi vb-címnek és a névnek köszönhető.

Szorosan a brazilok mögött a címvédő Franciaország következik, amelynek címvédése hétszeres kasszával kecsegtet. Az oddsrangsor harmadik helyén a vb-bronzérmes, Eb-döntős Anglia következik 10-szeres szorzóval, majd Belgium, Olaszország, Spanyolország, Argentína, Németország a sorrend, 11 illetve 13-as szorzókkal.

Azért a bizonytalanságot jól példázza, hogy mennyire közel vannak egymáshoz a válogattok szorzói, tulajdonképpen kijelenthető, hogy másfél évvel a vb előtt 8-10 csapatnak is reális esélye lehet a közel-keleti torna megnyerésére. A magyar válogatott is felkerült a listára, a mieink világbajnok címe jelenleg 1001-es szorzóval kecsegtet.

Szerinted melyik válogatott szorzójában van a legnagyobb érték?

{"headTitle":"Világbajnokság 2022 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-01 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Belgium ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína ","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország ","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"1001","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}