Copa América

Trükkös meccsen juthat tovább Argentína

  • hatharom.com

Visszatérhet az argentin csapatba Lionel Messi, ennek ellenére a gauchók nem számítanak könnyű mérkőzésre Panama ellen.

Chile legyőzése után a továbbjutás kapujában van az argentin válogatott, amely magyar idő szerint szombat hajnalban Panama legjobbjai ellen lép pályára. Jó hír a gauchóknak, hogy immáron teljes értékű edzésmunkát végez Lionel Messi is, aki elővigyázatosságból kihagyta a chileiek elleni nyitómeccset. 

"Fontos eredményt értünk el, de most már a következő ellenfélre kell gondolnunk. Ez egy nagyon erős Copa és minden találkozó kifejezetten nehéz. Egy nagyon kompakt és kemény ellenfélre készülünk. Fizikailag nagyon erősek, jók a levegőben, egy olyan csapatról beszélünk, amely bárkire nézve komoly fenyegetést jelent" - nyilatkozta az Ole-nak Gonzalo Higuaín.

A panamaiak szövetségi kapitánya, Hernan Gomez is azt hangoztatta, hogy csapatának nincs kitől tartania. "Nem félünk szembenézni Argentínával. Vb- és Copa-döntőt játszottak, de ez nem rémiszt meg minket"- fogalmazott a kapitány. 

[2156800] 2016-06-11 03:30:00 Argentína - Panamax

Bár a résztvevők szavai alapján egy szoros mérkőzésre számíthatunk, a bukmékerek nem dőlnek be az udvariaskodásnak és toronymagas favoritnak hozzák ki Messiéket, 100 forintra mindössze 18 forintot kaszálhatunk a    -n. 

A két válogatott még soha sem találkozott egymással tétmérkőzésen, utoljára hét éve meccseltek egymással, akkor Argentína 3-1-es győzelmet aratott. Hasonló eredményt most is el tudunk képzelni, a kétgólos argentin-siker pedig 1.60-as szorzóval fogadható a magyar bukiknál. 

Háromesélyes fogadás    
Argentína Döntetlen Panama
1.18 5.50 11.75

A csoport másik meccsén Chile Bolívia ellen lép pályára : Vidalék győzelme is papírforma eredmény lenne, hiszen ugyanúgy 1.18-as oddsot kapunk rá, mint Messiékre. 

197184
[2156800] 2016-06-11 03:30:00 Argentína - Panamax;