Copa América

Gólos fogadásért könyörög az esti Copa-meccs

  • varin

Nem törünk hatalmas babérokra, inkább biztonsági tippel másfélszereznénk az esti dél-amerikai derbin.

Fotó: Sports Illustrated

Szombaton este a Peru-Brazília meccsel egy időpontban sor kerül a Bolívia-Venezuela derbire is, amelynek igazán már csak a venezuelaiaknak van tétje. Rondónéknak egy szalonremi is elég lenne a továbbjutáshoz, ám a gyengécske bolíviai gárda ellen még a győzelemre is jó sanszuk van.

A két 0-0-t követően most már kevés lenne csak ikszre játszani, hiszen a C-jelű négyesben bizony alakulhatnak úgy a dolgok, hogy a három pont és +0-s gólkülönbség is kevés a második pozícióra a harmadikok csatájában. Ez egyben azt is jelenti, hogy Bolívia továbbjutása még egy győzelem esetén is erőteljesen kérdésessé vált.

{"headTitle":"Bolívia-Venezuela","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bolívia","odds":"7.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Venezuela","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Bolíviának ugyanis győzelemmel 3 pontja és minimum -4-es gólkülönbsége lenne, amivel még tovább is furikázhatnak, ha szerencséjük van. Martinséknak tehát nyerniük kell, ráadásul lehetőleg minél több góllal az igen jól védekező Venezuela ellen.

Ám a múlt alapján erre nem sok esélyük van, hiszen hiába tartozik mindkét fél a kontinens leggyengébb csapatai közé, még így egyértelműen Venezuelánál van a minőségbeli különbség.

Bolívia az utolsó kilenc meccséből hatszor gólt sem tudott szerezni.

A felek legutóbb 2016-ban találkoztak, akkor Rondónék otthon 5-0-ra nyertek. Most hasonló gólparádéra ne is számítsunk, hiába hozott a két fél utolsó öt meccse 22 találatot, egyértelműen a kevés gól a nyerő forgatókönyv.

Venezuela biztosan nem fog ész nélkül rohamozni ezen a mérkőzésen. Egyrészt a játékuk sem alkalmas rá, másrészt akad olyan forgatókönyv, amellyel az iksz továbbjutást ér. Éppen ezért egy biztonságos Bet Buildert ajánlunk fogadásra, amely ha nem is bír nagy szorzóval, eléggé egyértelmű kombinációnak tűnik.

{"headTitle":"Bolívia-Venezuela","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: x2 + 4 gól alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2977571] 2019-06-22 21:00:00 Bolívia - Venezuelax;