Nemzetek Ligája

Még a Málta-Andorrára is van tippünk!

  • Tomihmv

Szombat kora délután két miniállam válogatottja csap össze, amely meccsre 1.73-szoros tippünk van.

Szombaton ismét útjára indul a labda a Nemzetek Ligájában, az egyik nyitómérkőzést pedig a D-liga 1-es jelű csoportjában rendezik, avagy Málta Andorrát fogadja.

A máltaiak, önmagukhoz képest, mondhatni bombaformában vannak, hiszen az utolsó öt mérkőzésükön nem kaptak ki. Gyorsan tegyük hozzá, hogy nem játszottak nagymenőkkel, de azért így is bőven megsüvegelendő a teljesítményük, pláne úgy, hogy előtte zsinórban tízszer szenvedtek vereséget.

A lettekkel otthon ikszeltek, majd idegenben lenyomták őket, Gibraltárt hazai pályán verték kettővel, Andorrában gól nélküli remit hoztak össze, míg szerdán meglepően simán, 3-0-ra verték Liechtensteint barátságos találkozón.

A hazaiak keretében egyébként nagyjából mindenki ott van aki számít, például a nagy öreg, számunkra is ismerős Mifsud, aki speciel góllal hangolt a hétvégi tétmeccsre.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az andorraiak azért jóval gyengébb formában vannak, az utolsó kilenc fellépésük alkalmával nem tudtak nyerni, három döntetlen és hat vereség a mérlegük. Hétközben ők is játszottak egy tesztmeccset, de abban nem volt köszönet, hiszen igaz, hogy Portugáliában vendégszerepeltek, de azért még számukra is igen megalázó, hogy egy barátságos találkozón 7-0-ra (!) kapjanak ki.

Idén egyébként mindössze egy gólt tudtak szerezni a vendégek, bő egy hónapja, a Zöld-foki szigetek elleni barátságos találkozó alkalmával. A Nemzetek Ligájában eddig viszont még gólképtelenek elől, négy meccset követően nulla lőtt találat áll a nevük mellett. Mindezek mellett jó néhány rutinos, sokat megélt játékos is kimaradt ezúttal keretükből, köszönhetően a világjárványnak.

Ahogy fentebb említettük, a felek bő egy hónapja már összecsaptak, akkor az odavágón, Andorrában 0-0-ra végeztek. A mostani előjelek alapján viszont meglepő volna, ha a lefújást követően nem a jobb képességűbb máltaiak örülnének, így mi rájuk fogadunk.

{"headTitle":"Málta - Andorra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-14 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Málta","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287013] 2020-11-14 15:00:00 Málta - Andorrax;