Nemzetek Ligája

Remek kis tippjeink vannak még egy Andorra-Liechtensteinre is!

  • varin

Miniállamok gigantikus mérkőzésén dőlhet el, melyik csapat lesz a csoportutolsó.

Azért ha néhány éve egy Andorra-Liechtenstein párharcról beszélünk, nem mondhattuk volna azt, hogy egyértelmű favoritja van a találkozónak, főleg nem a pireneusi csapat. Ha a vaduzi gárda nem is volt világverő alakulat, de mindenképpen tudott borsot törni még a középcsapatok orra alá is, így egy idegenbeli siker esetén sem kaptuk volna fel a fejünket. Az elmúlt időszakban viszont fordult a kocka és Frickék már gyakorlatilag San Marino után Európa második leggyengébb válogatottját alkotják. Csoda, hogy Andorrára otthon bőven 2-es odds alatt fogadhatunk?

3784642

Liechtenstein tétmeccsen az elmúlt 8 évben két győzelmet számlál, egyszer Gibraltárt, egyszer San Marinót győzte le, előbbi pedig még akár bravúrként is hathat, bár ha ma játszanák azt a találkozót, aligha lenne favorit otthon a Rajna-völgyi válogatott. Az elmúlt időszakban viszont igazi pofozógéppé vált az együttes, hiszen 2021 óta a mérleg 0-1-15 úgy, hogy Zöld-foki Köztársaság 6, Izland 5, Feröer-szigetek 5, Macedónia pedig szintén 5 góllal terhelte meg a hálót.

Beszédes továbbá, hogy a 2014-ben legyőzött Moldova ellen hazai pályán is igen masszív underdog volt Liechtenstein és nem is jött össze sem a pont-, sem pedig a gólszerzés, csak úgy, mint Lettországban.

Andorra eredménysorában viszont már látunk szebb eredményeket. Ugyan az NL-sorozatot egy lettországi 0-3-mal kezdte a gárda, Moldova x-en tartása még úgy is szép siker, hogy egy félidőt emberelőnyben játszottak Rubióék, és bizony dominálták is ellenfelüket.

Gyorsabb tippek = Nagyobb nyeremény! - nézd meg a Logibet újítását!

Nyilván világraszóló bravúrokról itt sem beszélhetünk, de azért barátságos meccsen Grenada és St. Kitts skalpja összejött, San Marino oda-vissza megvolt (ami ugye a riválisnak nem jött össze), és azért 1-1 lőtt gól sem mutat rosszul az írek, a magyarok vagy éppen a lengyelek hálójában.

A favorit tehát Andorra, ez az oddsokból is látszik, de az 1.70-es szorzó nem egy value fogadás. Amellett, hogy a Logibeten megtalálható egy erős, ingyenes tipp ide, az under opció egyértelműen jó forgatókönyv. A vendégekben nincs benne a gól, így tipikusan 1-0-s, maximum 2-0-s meccs, emiatt nagy könnyebbség, hogy csak 3 góltól bukunk.

Harmadik tippünk pedig a szögletekre vonatkozik, ahol még alacsony határon is underezünk. A két csapat a négy meccsén összesen rúgott 6(!) sarokrúgást, és ha valóban nem lesz egy óriási adok-kapok és overes meccs, a 8,5-es line alatt kéne maradjanak.

{"headTitle":"Andorra-Liechtenstein","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.0 gól alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"8,5 szöglet alatt","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>> Foci-vb 2022 hírek, tippek, eredmények itt<<<

 

[3784642] 2022-06-10 20:45:00 Andorra - Liechtensteinx;