Nemzetek Ligája

Több szem többet lát - Nemzetek Ligája-kibeszélő

20 mérkőzést rendeznek vasárnap a Nemzetek Ligája különböző divízióiban, köztük néhány egészen parádésnak ígérkező rangadót is.

A vasárnapi erős felhozatalból érthetően számunkra a Szerbia - Magyarország mérkőzés a legfontosabb ütközet, hiszen a magyar csapat a bolgárok legyőzése után Belgrádban is esélyes egy jó eredményre. Szerkesztőink már leadták a tippjeiket a találkozóra, ezeket pedig ide kattintva tudjátok megnézni. 

Szintén részletesebben foglalkoztunk a Lengyelország - Olaszország és az Anglia - Belgium rangadókkal is, ezen kívül alaposabban körbejártuk a Bosznia-Hollandia mérkőzés esélyeit is, de a NL-csoportunk másik mérkőzésével, az orosz-törökkel is foglalkoztunk és még tippet is ajánlottunk. 

Ezzel együtt még jó pár remek meccset rendeznek, például az A divízióban Franciaország - Portugália csúcsrangadóra is sor kerül, de érdekes lesz nézni, hogy mire megy leendő Eb-selejtezős ellenfelünk Dánia legjobbjaival szemben. 

A vb-döntős horvátok a svédeket fogadják, a bolgárok ezúttal a finnek ellen folytathatják mélyrepülésüket, a szlovákok a skótokhoz, a románok pedig a norvégokhoz utaznak. 

És akkor még ott vannak a C divízió találkozói, ahol a kiegyenlítődő erőviszonyok miatt egyre több a meglepetéseredmény. 

 

Ennyi mérkőzést nagyon nehéz kielemezni és átböngészni, ezért mostani cikkünk arra tesz felhívást, hogy segítsük egymást és hozzászólásokban tippötleteket vagy akár csak információkat osszunk meg egymással! 
2020-10-11;9806,9807,9808,9809