Sportfogadás

A magyar, a lengyel és az osztrák bajnokra fogadunk

A Honvéd, a Legia Varsó és a Salzburg is újoncot verhet hazai pályán, az odds közel háromszoros.

Győzelmet várunk a Honvédtól szombaton.

Honvéd-Balmazújváros
Tipp: Honvéd
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A Honvéd zsinórban harmadik otthoni meccsére készül az NB I-ben, s a címvédő az eddigi megszerezhető hat pontból négyet húzott be. A tavaly éppen csak bennmaradó Diósgyőr ellen a hosszabbításban bukott két egységet, így szombaton győzelmi kényszerben lép pályára, hiszen az egyik újoncot, a mezőny leggyengébb csapatát, vagyis a Balmazújvárost fogadja.

A vendégek a Videoton ellen meglepetésre pontot szereztek idegenben az első fordulóban, a második körben azonban már könnyűnek találtattak a Vasassal szemben hazai pályán. Szombaton sem vár könnyű menet Horváth Ferencékre a Bozsik Stadionban, még úgy sem, hogy Nagy Gergő eltiltás, Patrick Ikenne-King sérülés miatt nem áll a szakmai stáb rendelkezésére a hazaiaknál. Egyébként az utóbb említett játékos helyére éppen a héten igazolt a Honvéd, méghozzá a nigériai válogatott, Akeem Latifu érkezett Kispestre.

Ha nem becsüli le a Honvéd a Balmazújvárost - mint tette azt a nyári edzőmeccsen, amikor is 2-2-re végeztek a felek a fővárosban -, akkor különösebb nehézség nélkül begyűjtheti a címvédő a számára oly fontos három pontot szombaton.

[2538895] 2017-07-29 20:30:00 Honvéd - Balmazújvárosx;

Salzburg-LASK Linz
Tipp: Salzburg
Odds:
 1.40 @ Tippmixpro

Az osztrák bajnoki címvédő, nevezetesen a Salzburg is egy újoncot, méghozzá a LASK Linz gárdáját fogadja. A Red Bull egyértelműen a Bajnokok Ligájára fókuszál az elmúlt időszakban, de azért a hazai szereplésre is fordít energiát, hiszen a kupában 7-0-ra, míg a Bundesligában 2-0-ra nyert. Hétvégén jön az első hazai meccse a csapatnak a bajnokságban, s noha biztosan egy felforgatott együttest küld pályára Marco Rose mester, így is igen nagy esélye lesz a sikerre.

Mivel a linziek az egyik leggyengébb csapatnak számítanak az osztrák élvonalban, s noha 3-0-ra nyertek a nyitófordulóban az Admira ellen, és biztos felspanolva utaznak Salzburgba, tavaly a Red Bull fiókcsapatának sikerül megtréfálnia a LASK-ot a másodosztályban.

Mindezek után szerintünk így is kijön a felek közti differencia, s a Salzburg a második bajnokiját is megnyeri a Bundesligában.

[2529005] 2017-07-29 16:00:00 Salzburg - Linzer ASKx;

Legia Varsó-Sandecja Nowy Sacz
Tipp: Legia Varsó
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

A Legia-Sandecja meccsen nagyon hasonló a helyzet, mint az előbb említett két találkozón, a lengyel bajnok az egyik újoncot fogadja hazai pályán. A Legia igen erős győzelmi kényszerben van, hiszen két kör alatt csak egy pontot szerzett, így máris ötpontos hátrányba került az élen állókkal szemben, ráadásul hét közben a kazah Asztana otthonában kapott ki a Bajnokok Ligájában.

Vélhetően a hazaiak mestere, Jacek Magiera, ennek fényében tartalékos csapatot küld pályára szombaton, azonban még így is sokkal erősebb lesz a Legia, mint a Sandecja. A vendégek még szokják az élvonal ritmusát, az első két fordulóban két gól nélküli döntetlent hoztak össze, köszönhetően annak, hogy mindent a védekezésre tettek fel.

Úgy véljük, hogy ezúttal ez nem lesz elég, s a címvédő varsói csapat megszerzi első győzelmét a lengyel pontvadászat idei kiírásában.

[2518603] 2017-07-29 18:00:00 Legia - Sandecja Nowy Saczx;
hatharom.com
Honvéd-Balmazújváros Honvéd
Salzburg-LASK Linz Salzburg
Legia Varsó-Sandecja Nowy Sacz Legia Varsó
@2.74
Fogadási határidő: 16:00