Bajnokok Ligája

Meglepően jó oddson pakolhatjuk a Rosenborgot

  • varin

Simán kéne behúzza a második mérkőzést a Rosenborg, viszont az odds egészen jó.

Egygólos előnyt szerzett hazai pályán a BATE Boriszov a Rosenborg elleni BL-selejtezőben. A statisztikák alapján a norvég gárda egyértelműen uralta a 90 percet, ez pedig arra sarkall minket, hogy Trondheimben probléma nélkül tegyük a skandinávokat.

{"headTitle":"Rosenborg-BATE","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-31 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rosenborg","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"BATE","odds":"4.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ahogyan az a térség csapataira jellemző, úgy a Rosenborgról is elmondható, hogy idegenben lényegesen gyengébben teljesítenek, mint otthon, így a fehéroroszországi vereség azért nem tekinthető meglepetésnek.

A Rosenborg az utolsó hat selejtezős mérkőzéséből ötöt megnyert otthon, gólt pedig mindössze négyet kaptak.

A BATE esetében már kétséges, mit is tudnak mutatni idegenben. Az elmúlt években többször is láthattuk az együttest, hiszen a MOL Vidi és a Debrecen is megütközött velük. Ha abból indulunk ki, ahogyan játszottak a fehérvári gárda ellen, különösebben nem kell megrettennünk a veretésüktől, habár a győzelem azért mindkétszer az övék lett.

Különösebb helyzeti előnye egyik csapatnak sincsen, hiszen mindkét bajnokság javában tart. A BATE vesztett pontok tekintetében vezeti a bajnokságot, május eleje óta veretlenek, míg a trondheimi gárda csak a hatodik helyen áll a norvég pontvadászatban. A forma viszont itt is rendben van, a BATE elleni meccset megelőzően zsinórban ötször nyertek.

Fotó: Archív

Az első mérkőzés összefoglalója és számai alapján a Rosenborg többre volt hivatott a boriszovi arénában is, de nem volt igazán szerencséjük. Mivel a norvég együttes otthon nagyon erős, a BATE viszont idegenben egyáltalán nem, mi kicsit túlzónak érezzük az oddsokat. Már a sima trondheimi siker is jó pénzt fizet, az igazán bátrak pedig különböző AHC-kkal is próbálkozhatnak.

{"headTitle":"Rosenborg-BATE","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-31 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rosenborg","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3064768] 2019-07-31 19:00:00 Rosenborg - BATE Borisovx;