Bajnokok Ligája

Elméretezték a Partizan oddsát a bukik?

A szerb bajnoknak nyernie kell hazai pályán a fehérorosz BATE ellen, erre pedig egész korrekt oddsot adnak a bukik.

Egygólos előnyből várja a Bajnokok Ligája playoffjának visszavágóját a BATE Boriszov. A magyar futball megkeserítője hazai pályán 1-0-ra győzte le a szerb Partizan Belgrádot, emiatt a bukik egyértelmű esélyesként kezelik már őket a továbbjutásra is. De valóban reálisak az oddsok?

   
  1 X 2
Partizan Belgrád-BATE Boriszov 1.95 3.05 3.70

Az egyik ismert internetes fogadóiroda például nem kevesebb, mint 2.87-es szorzót ajánl arra, hogy déli szomszédunk legjobb csapata jut a főtáblára, ami túlzásnak tűnik. Az odavágón a Partizan helyzetét jelentősen megkeserítette, hogy 45 percet emberhátrányban voltak kénytelenek játszani, ennek ellenére egyáltalán nem volt nyomasztó a Boriszov fölénye.

Mindkét gárdánál egyértelmű volt a prioritás hétvégén, hiszen a cserékkel álltak ki a soros bajnokira, a hazaiak a Borac vendégeként nyertek 3-1-re, míg a vendégek a Neman Grodnónak vágtak egy hetest.

A szerbek az utóbbi években jól szerepelnek hazai pályán, ami a selejtezőket illeti, idén a Steaua Bukarestnek lőtt négy gól szép teljesítmény, tavaly pedig a Ludogorec Razgrad ellen csak idegenben lőtt gólok miatt estek ki. Ami a BATE-t illeti, láthattuk idén is, hogy Alekszandr Jermakovics gárdája egy végtelenül egyszerű, ám hatásos futballt játszik, mely az utóbbi években rendre meghozta a sikert. Idegenben azonban utoljára 2012-ben tudtak nyerni tétmeccset, azóta tizenkét meccsen csak négy döntetlen jött össze nekik, olyan csapatokkal sem bírtak, mint az ír Dundalk, a Debrecen vagy éppen a Videoton. Így nem is kérdés, mi bizalmat szavazunk a Partizannak.

hatharom.com-tipp: Partizan Belgrád
TippmixPro @1.95
[2072872] 2015-08-26 20:45:00 Partizan Belgrad - BATE Borisovx;
2015-08-26;42