Fehérorosz foci

Bajban a BATE? - íme a végső győztes oddsai

  • varin

A fehérorosz bajnokság idén a szokásosnál is kiegyenlítettebb lehet. Megvizsgáltuk a szorzókat.

Fotó: Emergin Europe

Bombameglepetések egész sorozatával kezdődött el a Fehérorosz Premier League idei szezonja, elég ha csak arra gondolunk, hogy a BATE Boriszov eddig két meccséből kétszer elbukott. Ennek ellenére még mindig az elmúlt évtizedek sikercsapata a favorit, ám úgy tűnik, idén komoly bajban lehet a korábban verhetetlennek gondolt együttes.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"BATE Boriszov","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dinamo Breszt","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sahtar Szoligorszk","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Érdekesség, hogy az oddsok alapján egyik hatpontos csapatnak sincs igazán reális esélye a trónfosztásra, a favorit a BATE mögött a tavalyi csodabajnok Dinamo Bresztet (4 pont), míg a harmadik helyen a Szoligorszkot (3 pont) találjuk. Az első, még hibátlan csapat az ötödik legesélyesebb Torpedo Zsodino a maga 26-szoros szorzójával.

Az eddig lejátszott 16 mérkőzésből 6 meccset is megnyert az underdog, az 1 döntetlen mellett pedig 9-szer nyert a favorit gárda a ligában.

Az biztosnak tűnik, hogy a Boriszovnak nem lesz sétagalopp az idei szezon. Az elmúlt években nagyon dominálni tudták a ligát, rendre 10 pont feletti fórral előzték meg az ezüstérmest, vereségük is csupán 2-3 volt. Tavaly viszont ötször is kapituláltak, míg a bajnok Dinamo Bresztnek csupán egy veresége volt. Ha ez a tendencia folytatódik, több botlás már nem nagyon fér bele az együttesnek.

Bárhogyan is alakulnak a következő hetek, örömteli, hogy egy ilyen izgalmas és változatos bajnokság mérkőzéseire még fogadhatunk. Igyekszünk a Hathármon is folyamatosan figyelemmel kísérni a fehéroroszok bajnokságát, így pénteken, szombaton és vasárnap is beharangozókkal és ingyenes tippekkel jelentkezünk a PL-ből.

319135