Fehérorosz foci

Hiába majdnem 2.10-es az odds, az utolsó 9 meccsből 8-szor zöldült! - tipp a BATE rangadójára

  • varin

Rangadót játszik a BATE Boriszov, de a Zsodinó ellen azért bőven benne van a blama.

Hatékonyan tett róla a BATE Boriszov, hogy ne fulladjon korán unalomba a fehérorosz bajnokság, a két bajnoki vereséget követően viszont javuló formát kezd mutatni a csapat. Ugyan a Rukh Breszt és az FC Minksz legyőzése közé egy csúnya kupavereség is vegyült, a Mozyr ellen még javíthatnak két hét múlva a visszavágón. A BATE most a tavalyi bajnokság hatodik helyezettjét, a Torpedo Zsodinót látja vendégül.

{"headTitle":"BATE Boriszov-Torpedo Zsodinó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"BATE Boriszov","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Torpedo Zsodinó","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Hogy véget ért-e már a rekordbajnok vesszőfutása, arra korai lenne jósolni, mindenesetre az FC Minszk vendégeként kiválóan játszottak Filipenkóék. Végig veszélyesen támadtak, a 8 kaput eltaláló lövés pedig jelzi, megérdemelten nyerték meg első idegenbeli meccsüket. Az vitán felül áll, hogy ha a boriszovi gárda elkapja a fonalat, akkor a liga legtöbb csapata ellen simán topfavoritok és 2-3 gólos esélyesek, de ne felejtsük el, hogy a BATE tavaly hosszú-hosszú évek után elbukta a bajnoki címet, márpedig az elvárások igen magasak.

A Torpedo ezzel szemben viszont története legszebb szezonjait éli, amelynek megkoronázása a 2016-os kupagyőzelem volt. Az elmúlt hét szezon során mindig a 4. és 7. hely között végeztek, ám látva a mostani kiegyenlített küzdelmet, akár álmodhatnak merészebb helyezésről is a zsodinóiak. Az együttes jól kezdte az idei évet, három győzelem és egy vereség a mérlegük, ráadásul a bajnokságot egy szoligorszki győzelemmel indították.

Az alapvetően underes fehérorosz bajnokságban ugyan nem életbiztosítás overre fogadni, de itt azért bőségesen várhatóak gólok. Egyrészt a két csapat utolsó 9 meccsén 8 over és 1 under volt, 3,45 gólátlaggal, másrészt pedig a BATE önmagában képes meglőni az overt. De amilyen hektikus idén a Boriszov, benne van 1-2 gól a vendégektől is. Óvatosabb duhajok maradhatnak az over 2-es vagy over 2.25-ös fogadásnál.

{"headTitle":"BATE Boriszov-Torpedo Zsodinó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279360] 2020-04-18 19:00:00 BATE Borisov - Torpedo Zhodinox;