EURO 2020

Meglepő fölény alakult Eb-szavazásunkon! Ennyire egyértelmű a képlet?

A több, mint 500 fős mintából szépen tükröződik, hogy a döntő többség azt várja, hogy a magyar válogatott...

A 2020-as Európa-bajnokság pontosan egy év múlva, 2020. június 12-én rajtol majd el, a remek teljesítmények láttán a szurkolókba pedig visszatért a hit. A szövetségi kapitány szerint a selejtezők felénél ugyan jó helyzetben vagyunk, hiszen vezetjük selejtező csoportunkat, azonban ez még semmire sem jelent biztosítékot. 

Az, hogy félidőben vezetjük a csoportot, még semmit nem jelent. Különös tekintettel arra, hogy nagyon kiegyenlített a csoportunk

, eddig egyedül Azerbajdzsán nyújtott gyengébb teljesítményt Horvátországnál, Walesnél, Szlovákiánál és nálunk. Sok munka kell még ahhoz, hogy megvalósítsuk a szurkolóinkkal közös álmunkat, hogy jövő júniusban pályára léphessünk a lenyűgöző, új Puskás Arénában. Az viszont, hogy ez sikerül-e, csak a selejtezők legvégén fog kiderülni. – fogalmazott Marco Rossi az MLSZ honlapjának.

Nos, nem véletlen, hogy ilyen visszafogottan nyilatkozott az olasz szakember. Már külön cikkben is foglalkoztunk vele, hogy a bukik szerint abszolút háromesélyes, hogy a horvátok mellett ki jut ki az egy év múlva kezdődő kontinensviadalra. Ennek ellenére olvasóink egyöntetű véleménye az, hogy újra ott leszünk Európa legjobb válogatottjai közt a 2020-as tornán.

Aki tényleg ennyire magabiztosan hisz a magyarok sikerében, jelenleg @2.37-ért pakolhatja fiaink kijutását az Eb-re.

 

 

 

 

Szerinted kijut Magyarország a 2020-as Eb-re?x;