Logibet

Ne maradj le az Eb legjobb tippjeiről!

  • Logibet
Címkék:

Még nem késő előfizetni az Eb-csomagra, a torna java még hátravan!

Aligha beszélhetünk unalmas Európa-bajnokságról idén (részben sajnos...), és a kontinensviadalnak még mindig csak a negyedénél tartunk. Aki szeretné feldobni néhány remek tippel a következő heteket, annak továbbra is él a Logibet remek ajánlata.

A korábban bemutatott Eb-csomag tartalma és ára ugyanis mit sem változott, csupán az elérhető tipp egyre több és több. A hosszútávú tippek mellett már a második kör mérkőzéseire is találhatunk tippeket a legjobb tippmesterektől, így még mindig bőven megéri csatlakozni a csomag előfizetőihez.

De akár már egyetlen mérkőzéssel is bőségesen vissza lehet nyerni a 13.99€-s előfizetési díjat, ráadásul a magyar-portugál mérkőzésre találhatunk 9/10-es és 7/10-es tippet is varintól, illetve kecsege55x sem volt rest ötletelni a budapesti találkozóra. Ha pedig hosszútávú fogadásra vágynál, akadnak szép számmal nagy szorzós tippek, például egy 29-szeres szorzó is, igazán különleges tippel!

Érdemes tehát még kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen 38 mérkőzés hátravan, köztük legalább háromszor a magyar válogatott is pályára lép!

 

Csekkold még ma az Eb-csomagunkat és kapd el a nyerő ötleteket akár már ma estére is!