Sportfogadás

Így zártak tippjeink a nyolcaddöntőkben

Befejeződtek a nyolcaddöntős küzdelmek és kialakultak a negyeddöntős párharcok, így ideje visszatekinteni, hogyan sikerültek tippjeink a torna egyenes szakaszában.

Meglepetésektől hemzsegtek az Európa-bajnokság nyolcaddöntői, hiszen olyan csapatok búcsúztak a tornától, mint a címvédő Portugália, a világbajnok Franciaország vagy a vb-döntős Horvátország, idejekorán fejezte be a szereplést Hollandia és a 2014-es világbajnok Németország is elköszönt az Európa-bajnokságtól. 

Szerencsére mára azonban már nem csak az 1x2-ről szól az online sportfogadás, a fogadóirodák rendkívül széles kínálatában olykor már szinte elveszik az ember, de megéri rászánni az időt és energiát, hiszen megfelelő mennyiségű utánajárás után rábukkanhatunk a pozitív várható értékű fogadásokra. 

A Hathárom szerkesztői is minden igyekezetükkel azon vannak, hogy az Európa-bajnokság ideje alatt is segítsenek az olvasóknak a sportfogadásban. Ez hol konkrét tippötletekkel, hol egyéb érdekességekkel valósul meg. 

Az Eb-n most két nap szünet következik, így volt lehetőség rá, hogy visszatekintsünk arra, milyen sikerességgel tippeltek szerkesztőink a nyolcaddöntő találkozóira. Ahogy azt megszokhattátok, minden Eb-meccsre készültünk egy átfogó beharangozó cikkel, amelynek végén egy - vagy akár több - tippet is ajánlunk a számotokra.

Mostani gyűjtésünkben azt néztük meg, hogy a nyolcaddöntő alatt hogyan teljesítettek beharangozó tippjeink. Bár meglepetésekből finoman szólva sem volt hiány, az eredmény összességében nem lett rossz. Voltak persze nagy kapufáink, mint például a horvát-spanyol undere, de a szerencse sem állt mindig mellénk, hiszen a svéd-ukránon annak ellenére lett csak 18 szabálytalanság hogy gyakorlatilag féltucat játékos lesérült a faultok miatt a hosszabbításban.

Összességében nincs miért szégyenkeznünk, de reméljük, hogy a negyeddöntős párharcokon még jobb találati arányt sikerült elérniük. Tartsatok velünk akkor is!

Hathárom-tippek az Eb nyolcaddöntőire
Mérkőzés Tippek
Wales- Dánia Dánia -0.5@1.85
  Dánia lövések 13.5 felett@1.72
Olaszország - Ausztria Lesz meg nem adott gól a mérkőzésen@2.50
  Ciro Immobile több gólt lő, mint Ausztria@3.40
  Ciro Immobile lövések 3.5 felett@1.72
Hollandia - Csehország Hollandia labdabirtoklás 61.5% alatt@1.72
Belgium - Portugália Ázsiai hendikep -  Belgium -0.25@2.03
  Ázsiai hendikep  - Belgium +0@1.68
Horvátország - Spanyolország Gólok száma 2.5 alatt@1.81
  Gólok száma 2.75 alatt@1.61
Franciaország - Svájc Lesz gól 72:00 perc után @1.73
Anglia - Németország Lesz gól a 73. perc után@1.88
Svédország - Ukrajna Összes szabálytalanság száma 25.5 felett@1.90