EURO 2020

Közel egymilliárdos nyeremény a magyar-portugálon

Kiemelt népszerűségű volt a magyar fogadók körében a portugálok elleni Eb-meccs. Íme a leggyakoribb tippek.

A mérkőzést a fogadók körében is kiemelt figyelem övezte, hiszen a magyar állami bukmékernél összesen közel 1 millió 300 ezer egységnyi fogadás érkezett a találkozóra, és 886 millió forintnál is több nyereményt fizettek ki - áll a játékszervező közleményében.

>>>Ha eltalálod a magyar-francia kimenetelét, akkor 500 forintból nyerhetsz 10 000 forintot<<<


Mint arról a közlemény beszámol, a Michel Platini rekordját megdöntő Cristiano Ronaldo góljára több, mint 18 ezren tippeltek 1.75-szörös szorzóval, míg közel 25 ezren fogadtak arra, hogy a szünetben még pontosztozkodás lesz.

Ötezer bátor honfitársunk 3.25-szörös szorzóval merte bejátszani a félidő/végeredmény: döntetlen/Portugália opciót, amely több, mint 3 millió forintos kifizetést jelentett.

A gólszámra fogadó játékosok 97%-a tette arra a tétjét, hogy legalább három találat lesz, ezek a tippek pedig  az utolsó 10 percben mind zöldültek.

42 ezer magyar játékos a Logibeten megtalálható ingyenes tippet is megjátszotta, vagyis hogy a magyar válogatott kap több figyelmeztetést, ez a Mixen 1.61-es szorzóval volt rakható.

A legnagyobb kifizetést természetesen a háromesélyes piac jelentette, és mivel közel negyedmillió fogadó játszotta meg a portugálok sikerét, ez 351 millió forintos kifizetést jelentett a bukmékernek.


Neked is sikerült nyerned a Magyarország - Portugália meccsel? Töltsd fel a nyertes szelvényed és nyerj 5000 HUF sportfogadótőkét!