EURO 2020

Fogadási rekordokat döntögetett a magyar-francia

Minden idők legnagyobb fogadási forgalmát hozta a Tippmixen és a Tippmixprón a szombati Magyarország-Franciaország futballmeccs.

Fotó: MTI

Minden idők legnagyobb fogadási forgalmát hozta a Tippmixen és a Tippmixprón a szombati Magyarország-Franciaország futballmeccs, és szép nyereményeket is – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Az eseményre közel 1,3 milliárd forint értékben fogadtak. Az „1. félidő – 1X2” fogadási lehetőségnél Fiola Attila gólja az első játékrész hosszabbításában tizenegyszeres szorzót jelentett, míg az „1. félidő – Hazai csapat – Gólszám 0,5” fogadási piacra a beérkezett tippek 97 százaléka lett jó – 4,20-as oddsért.

Griezmann egyenlítő gólja a 66. percben 2,20-as nyereményszorzót jelentett több mint háromezer fogadás számára. A magyar bravúrt jelentő 1:1-es végeredményre több száz helyes tipp érkezett, ami akár tizenegyszeres szorzót is érhetett.

Az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” lehetőség szépen jövedelmezett a jól tippelőknek, ugyanis a „Döntetlen és igen” kimenetel 9,75-ös oddsot jelentett.

Volt olyan Tippmix-játékos, aki harmincszoros szorzót ért el a magyar-francia meccsel, és ezer forintos alaptéttel – összesen háromezer forintos téttel -, 2/3-as kombináció típusú fogadással 780 000 forintot nyert úgy, hogy volt egy hibás tippje is.

A magyar válogatott szerdán Németország ellen lép pályára Münchenben, a továbbjutáshoz pedig mindenképpen le kell győzni a házigazda Nationalelfet.

 

Ha neked is sikerült nyerned a magyar-francia meccsel, töltsd fel szelvényed a TipPics-be, a feltöltők között 3x5000 sportfogadótőkét sorsolunk ki!