NB I

Remek oddson fogadhatunk a Loki újabb sikerére

A debreceni kettős rangadó első felvonásán a Debrecen folytathatja parádés formáját.

Az NB I egyik legjobb formában lévő csapata fogadja az egyik legrosszabbul szereplőt. A Loki az utolsó hét meccsén 19 pontot szerzett, míg a Haladásnál ez a szám csupán 4. A szombathelyieken az edzőváltás sem segített, így Király Gáborék a kiesőzóna közvetlen közelébe kerültek. Ezt nevezik országos 1-esnek?

   
Debrecen Döntetlen Haladás
1.70 3.55 4.75

Ha a két csapat formájából indulunk ki, nyugodtan mondhatjuk, hogy igen. A Loki, ha nem is mindig könnyen, de gyűjtögeti a pontjait, ráadásul hétvégén már Haris Tabakovic és Könyves Norbert játékára is van némi esély. Ám a Cívisvárosban talán akkor sem ijednek majd meg, ha a támadók még nem lesznek bevethetőek, hiszen Justin Mengolo remekül szállt be a Kövesd ellen úgy, hogy előtte sokáig sérült volt, míg a kölcsönben lévő Bódi Ádám egyre jobb formában van. És akkor említsük meg a szurkolótábort, amely biztosan nagy segítségére lesz a Lokinak, különösen, hogy a kettős rangadó miatt vélhetően még a miskolci fanatikusok és a DVSC oldalán állnak majd.

"Már gyermekkoromban is nagyon szerettem a focit, így természetesen én is jártam Budapestre kettős rangadókra" – kezdte Herczeg András a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában. "Nagyon szép időszak volt, ráadásul 60-70 ezer ember előtt játszották ezeket a meccseket. Jó lenne, ha visszajönne ez a légkör, hisz a labdarúgás akkor jó, amikor tele vannak a lelátók. A szombathelyiek elleni találkozón sok nézőre, jó hangulatra és egy lelkes ellenfélre számítok.

A zöld-fehérek fegyelmezett, szervezett védekezésből próbálnak labdát birtokolni, ráadásul sok képzett játékos alkotja a keretüket. Hazai pályán azonban mi szeretnénk dominálni, hisz egyértelmű célunk a három pont megszerzése. Az egész csapat védekező és támadó munkája fontos lesz a kilencven perc során. Mindent megteszünk, hogy továbbra is eredményesen szerepeljünk a bajnokságban. Nem foglalkozunk azzal, hogy a Haladás hétközi mérkőzést játszott, csakis a saját elképzelésünket szeretnénk megvalósítani, ez döntő lehet a találkozón."

És hogy miben bízhatnak Szombathelyen azok után, hogy hét közben Budapesten szenvedtek vereséget, majd most át kell utazniuk az egész országot? A két csapat elmúlt mérkőzéseiben.

A vasiaknak ugyanis hagyományosan jól megy a Loki ellen, olyannyira, hogy a hajdúságiak 2015 óta mindössze öt pontot szereztek a Hali ellen, szemben a zöld-fehérek tizenhét egységével.

Ami Pacsi Bálint hiányzóit illeti, Myke Ramos mandulagyulladásból lábadozik, míg Bosnjak Predrag combizom húzódást szenvedett a Vasas ellen készülve.

Összességében látva a Hali idei szenvedésekkel teli szezonját, nem próbálkoznánk meg az x2-vel kísérletezni, hiszen a kizárólag a közelmúlt eredményei miatt butaság lenne bízni az esélytelenebb kimenetelben. A Loki sikerére ráadásul magasabb szorzón fogadhatunk a    -nál, mint a legtöbb külföldi bukmékernél, így véleményünk szerint megéri behúzni a "H"-t a kettős rangadó első felvonására.

hatharom.com
Debrecen nyer
@1.70
2017-10-21;212
239099