NB I

A mumus ellen is folytatódhat a Loki vesszőfutása

A Debrecen gyenge, a Puskás meggyőző formából érkezik, mégis a hajdúságiak a favoritok.

Tisztulni látszik az OTP Bank idei szezonja, mostanra nagyjából eldőlt, hogy a Debrecen nem lesz harcban a dobogóért, míg a Puskás Akadémia még akár oda is érhet. A két csapat szombaton kora este a Hajdúságban találkozik, az oddsok szerint pedig ez a játéknap leginkább háromesélyes összecsapása.

4206685

Pedig ha szigorúan nézzük, a hazai pályát leszámítva, nem sok minden szól a Debrecen mellett. Szrdjan Blagojevics csapata idén négy meccsen 4 pontnál, de nem is feltétlenül azért a Puskás a meccs favoritja nálunk, mert ő pedig 6-nál. Dzsudzsák Balázsék ugyan igen jól futballoztak a Fehérvár ellen, ám egy igen véleményes tizenegyes, igen véleményes újrarúgatását követően vereséget szenvedtek, ez pedig azt jelenti, hogy a tavalyi bronzérmes az utolsó hét meccséből csupán egyet nyert meg.

Noha arról biztosan nem beszélhetünk, hogy a Loki beáldozza ezt a meccset, az is egyértelmű, hogy a piros-fehéreknél most a szerdai Magyar Kupa-meccs van fókuszban. Ott ugyanis egy csalódott és vélhetően kissé fáradt Ferencváros érkezik, így nem tartjuk kizártnak, hogy a szerb mester még egy kicsit pihentet is majd az MK-találkozóra. Ez teljesen logikus lenne a Loki részéről, hiszen a bajnoki bronz elúszóban, a kupasorozatnak pedig lehet akár a hajdúsági együttes is a favoritja, ha kiveri a Ferencvárost.

Nehéz persze megtippelni, ez mit jelent majd a kezdőcsapatot illetően, hiszen a jobbhátvéd pozíciója továbbra is lyukas, mindemellett a csatárgondok sem csitulnak a Nagyerdőben, ez továbbra is egy extrém problémás poszt a Lokinál.

[4206685] 2024-02-24 17:30:00 DVSC - Puskás Akadémiax;10

A túloldalon hasonló problémák nincsenek, az MTK 6-1-es kiütése alkalmával a cserék is vastagon hozzárakták a magukét. Bár Horváth Dávid együttese borzasztóan futballozott, a 6-1 mégis önmagáért beszél, így pedig a gyenge tavaszi rajt után már a pontgyűjtést is elkezdték a felcsútiak. Szombaton irány tehát Debrecen, ahol ismét lehet szaporítani az egységek számát, ráadásul a Puskás esetében az elmúlt években a DVSC számított az egyik kedvenc riválisnak.

A két csapat utolsó 12 meccséből a mérleg 6-5-1 a Puskás szemszögéből, Debrecenben pedig éppen egy 4-3-0-s sorozatot tudhat magáénak a Felcsút.

Bár favoritként nyitott a Loki, mostanra azért kiegyenlítődtek a szorzók - de mi még így is látunk értéket a "vendégben". Ha nem is sokkal jobb csapat a Puskás, de a forma mindenképpen mellette szól, és mint írtuk, az sem kizárt, hogy a Lokinál pihentetés lesz. A legjobb tippért így nem megyünk a szomszédba és nem a speciális piacon keressük, hiszen a Puskás DNB szorzója közel duplapénzt hozna. Némi aprót még azért elhelyezünk Komáromi György góljára is, aki az utolsó két meccsén 2+2-es mutatóval áll és alighanem duzzad az önbizalomtól a formáját látva.

 


✅ Tipp #1: Puskás Akadémia DNB @1.97

 

✅ Tipp #2: Komáromi György gólt szerez @4.90

 

Fogadási határidő: február 24. 17:30

 

[4206685] 2024-02-24 17:30:00 DVSC - Puskás Akadémiax;