Foci-vb 2018

Bevállalod ezt az 1,90-es szorzót a portugál-svájcira?

Portugália és Svájc csatáján a B-csoport első helye a tét. Az Eb-címvédőnek csak a győzelem az elfogadható, a helvétek már egy remivel is révbe érnek.

A vb-selejtezők utolsó fordulójára a magyar csoportban is maradt még bőven izgalom, apró szépséghiba, hogy Bernd Storck együttese nem érintett a történetben. A B jelű hatosból Portugália és Svájc kiemelkedett, olyannyira, hogy az első hely sorsa csupán a keddi mérkőzésen dől majd el.

A fogadóirodáknál az Európa-bajnoki címvédő Portugália a favorit, Cristiano Ronaldóék győzelme 1,60-as szorzó körül fizet, míg Svájc sikere több, mint ötszörös haszonnal kecsegtet.

1x2    
Portugália Döntetlen Svájc
1.60 3.70 5.40

A felállás egyébként elég egyértelmű: Portugáliának mindenképpen nyernie kell a csoportgyőzelemhez és az egyenes ági vb-részvételhez, míg a selejtezőben 9/9-el álló Svájcnak már egy döntetlen is elegendő az első pozíció megtartásához.

186541

A hétvégi fordulóban mindkét válogatott tartalékolt egy picit, például a portugáloknál Cristiano Ronaldo és William Carvalho csak a második félidőben állt be Andorra ellen, Moutinho és André Gomes végig padozott. Svájc ugyan egy ötöst gurított a mieinknek, de Derdiyok, Dzemaili és Mehmedi is pihenőt kapott, így Petkovic mester rá tud még tenni egy lapáttal.

A szeptemberi selejtezőben Svájc 2-0-re legyőzte az Eb-győzelem utáni eufóriából még józanodó luzitán csapatot, de a Fény stadionjában egy más motivációs szinten lévő ellenféllel kell majd szembenéznie. 

Portugália számára nincs más választás, mint a győzelem, amelyben Cristiano Ronaldónak kulcsszerep juthat. A svájci védelem azért sebezhetőbb, így a portugál-gólban szinte biztosak lehetünk, viszont hasonlóan gondolkozhat Petkovic is - vagyis aligha állít majd be Lisszabonba egy védekező stratégiával.

Nem is lenne nagy ötlet olyan felfogásban pályára küldeni a svájciakat, amely távol áll a játékosoktól, egy rúgott gól pedig - főleg, ha a vezetést jelentené - akár aranyat is érhetne.

A fentiekből kiindulva úgy véljük, hogy a klasszis támadókkal felálló válogatottak csatáján egy-egy alkalommal mindkét háló zördül majd, erre az opcióra pedig egészen izmos oddsot kaphatunk az állami fogadóirodánál.

Portugália - Svájc
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.90
Fogadási határidő: kedd 20:45

 

[2059325] 2017-10-10 20:45:00 Portugália - Svájcx;