Konföderációs Kupa

Orosz győzelemmel rajtolhat a "mini-vb"

Szombaton 17 órakor megkezdődik a 2017-es Konföderációs Kupa, a nyitómeccset a házigazda Szborjana és Új-Zéland vívja.

Oroszország rendezi majd a 2018-as világbajnokságot, így a Konföderációs Kupa amolyan főpróba lesz a számára, nemcsak a szervezés, hanem a csapat szempontjából is. A szborjana az 2008-as Eb-siker óta nem tudott felmutatni komolyabb eredményeket, így óriási a várakozás a jövő évi vb-szereplést illetően. Az oroszok tehát már a jövő csapatát építik, így Staniszlav Csercsesov szövetségi kapitány keretében számos fiatal, új arcot is találunk.Az orosz válogatott felkészülését testközelből is figyelhettük, hiszen másfél hete Budapesten minden különösebb gond nélkül gurítottak nekünk egy hármast.

A csapatok keretei itt találod

Új-Zéland Óceánia bajnokaként kvalifikálta magát a tornára, a világranglistán a 95. helyen foglalja el. Bár a válogatott komoly sikereket csak elvétve tud felmutatni, emlékezhetünk a 2010-es világbajnokságra, ahol óriási meglepetéseket okozva továbbjutott a csoportjából.

1x2    
Oroszország Döntetlen Új-Zéland
1.25 4.75 9.75

A bukmékerek szerint azonban most nem lesz meglepetés, hiszen az orosz válogatott győzelmére mindössze 1.25-ös szorzón fogadhatunk a   -n. A Szentpéterváron megrendezésre kerülő találkozón vélhetően telt ház fogadja majd a csapatokat, az oroszok nyilvánvalóan erősebb garnitúrával bírnak, így valóban nehéz elképzelni, hogy ne hazaival záródjon ez a találkozó. 

tippmixpro.hu

Így gondolkoznak a fogadók is, hiszen a Tippmixpro adata szerint a beérkezett tétek 92 százaléka az orosz győzelemre folyt be,míg mindössze 3 százalék gondolta úgy, hogy Új-Zéland meglepetést okozhat. Mondjuk ők nem járnának rosszul, hiszen a vendégek sikere közel 10-szeres kasszát jelentene.

186789
[2059651] 2017-06-17 17:00:00 Oroszország - Új-Zélandx;