Nemzetek Ligája

Még jól fizet a magyar siker az oroszok ellen...

A sivasi parádét követően az oroszok ellen masszív underdogok vagyunk hazai pályán.

A magyar labdarúgó-válogatott nem csak szenzációs játékkal, de tökéletes eredménnyel is kezdte a Nemzetek Ligáját. A mieink Szoboszlai Dominik hihetetlen góljával nyertek Sivasban 1-0-ra a török válogatott ellen, így pedig önbizalomtól duzzadva fogadhatják vasárnap este az orosz nemzeti tizenegyet.

{"headTitle":"Magyarország-Oroszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"4.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Oroszország","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Szbornaja a mieinkhez hasonlóan győzelemmel kezdte a sorozatot, Zsirkovék a szerbeket győzték le hazai pályán 3-1-re.

A bukmékereknél természetesen a 2018-as vb házigazdája a favorit, ami annak fényében azért nem csoda, hogy legutóbb egy laza hármast kaptunk tőlük még 2017-ben. Ennek megfelelően az oroszok sikere kétszeres, magyaroké pedig körülbelül négyszeres pénzt ígér, noha azért arra mernénk fogadni, hogy ez a két szorzó közeledik majd egymáshoz.

Érdekesség, hogy ha kizárólag a csapatértéket nézzük, akkor ez lényegesen könnyebb mérkőzés lehet számunkra, hiszen a török válogatott piaci értéke 280 millió euró, az oroszé 140 millió, a magyaré pedig 70 millió.

Ez persze annak köszönhető, hogy a legtöbb orosz játékos a hazájában futballozik, míg a törökök Európa sztárcsapataiban.

A bukik tehát meglepetésként kezelnék a magyar sikert, de ha Marco Rossi fiai úgy játszanak, ahogyan csütörtökön este, akkor nincs az az ellenfél, amely ellen feltartott kezekkel kellene pályára lépniük.

[3287116] 2020-09-06 18:00:00 Magyarország - Oroszországx;