Tenisz

Jöhet a reváns!

  • Cesc18

Babos Tímea visszavághat lett riválisának a florianópolisi torna negyeddöntőjében.

A legmagasabban rangsorolt magyar játékosunk, Babos Tímea Florianópolisban hangol a riói ötkarikás játékokra, és egyelőre tökéletesnek mondható a felkészülése. Kedden a világranglista-201. Alizé Limet verte játszi könnyedséggel 6:0, 6:1-re. 

“Picit döcögősen indult a meccs. De utána már jobb lett a játékom, örülök a győzelemnek! A mérkőzés után még elmentem egy kicsit gyakorolni." - nyilatkozta Timi a babostimea.hu-nak.

Ki jut tovább?
Jelena Ostapenko Babos Tímea
TippmixPro @ 1.95 TippmixPro @ 1.70

Babosra a folytatásban az a Jelena Ostapenko vár, akitől tavasszal a katowicei negyeddöntőben alulmaradt. Tisztán él bennünk az a mérkőzés, ugyanis a soproni kiválóság vesztét jósoltuk. No, nem azért, mert gyengébb képességű teniszezőnek tartjuk, hanem, mert abban az időszakban kőkemény heteken volt túl és saját bevallása szerint is rettentően fáradtan vágott neki a lengyelországi viadalnak. Ennek ellenére Ostapenko csak döntő szettben tudott nyerni, tehát most egy friss Babos ellen lehet, hogy kevés lesz, főleg, hogy a formája finoman szólva sem az igazi. Timi aligha fogja spórolósra venni a figurát az olimpia miatt, ez egy tökéletes lehetőség egy tornagyőzelemre, ami után komoly önbizalommal utazhatna Rióba. 

Párosban is nagyon szépen menetel Jani Réka-Lucával az oldalán. A Cepede/Martincová duónak egy játékot engedtek a keddi negyeddöntőben. A legjobb négy között sem vár rájuk nehéz meccs a Gonzalez/Sanchez páros ellen. A mexikói duó előbbi tagja a profik között most párosozik először, míg utóbbi alacsonyabb szinten sem számít meghatározó játékosnak. Nagyon szép, hogy eddig eljutottak, de Babosék más szintet képviselnek.

Ki jut tovább?
Babos/Jani Gonzalez/Sanchez
TippmixPro @ 1.20 TippmixPro @ 3.55