Sportfogadás

Hétközi tenisz hármasfogat

  • hatharom.com

A foci Eb-láz közepette a teniszről sem feledkezünk meg, íme három tipp a keddi mérkőzésekből szemezgetve.

Garbine Muguruza-Kirsten Flipkens
Tipp: Muguruza
Odds: 1.14 @ TippmixPro

A mallorcai torna most debütál, és nem is jöhetett volna jobban ki, hogy az ellátogató sztárok közül éppen a hazai kedvenc Garbine Muguruza nyerte meg a Roland Garrost. A spanyol tehetség első kiemeltként vág neki a viadalnak, és saját szurkolótábora előtt egyértelműen a végső sikerben gondolkozik. Tavaly döntőt játszott Wimbledonban, tehát nincs kérdés, hogy fekszik neki a füves borítás (is). Sőt, talán még ez illik legjobban a játékához, hiszen bomba nagy szervája van, ami ezen a felületen igencsak kifizetődő, az erőteniszéről már nem is beszélve. A háló másik oldalán a szöges ellentéte, Kirsten Flipkens áll majd, aki viszont inkább a fifikás megoldások híve. A nyesegetéseivel jól is szokott érvényesülni füvön, ha jó formában van. Jelenleg azonban ez nem mondható el róla, a gyenge salakos produktuma után s'Hertongenboschban favoritként simán kapott ki Risa Ozaki ellen. Az egyetlen füves pályás meccsüket ugyan a belga nyerte 2013-ban, de Muguruza egyrészről akkor még csak ízlelgette a profi szintet, másrészről Flipkens élete formájában játszott. Azóta fordult a kocka, amit jól mutat az idei Australian Openen vívott meccsük, amit simán húzott be a hispán lány. 

Ana Ivanovics-Pauline Parmentier
Tipp: Ivanovics
Odds: 1.14 @ TippmixPro

Az egykori világelső Ana Ivanovics nem fut valami jó szezont, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk. Nyereget ő meccseket, de amint komolyabb ellenállásba ütközik, rögtön kikap. Ilyenre most a világranglista-83. Pauline Parmentier-től nem kell számítani, a francia lány sokkal gyengébb képességű teniszező, füvön ráadásul soha nem szokott brillírozni. Olyannyira, hogy 2011 óta nem nyert meccset ezen a borításon, igaz, nem is próbálkozott annyira sokszor, általában csak Wimbledonban indul el. Nem túl nagy önbizalommal vághat neki a meccsnek, nem csakhogy nem fekszik neki ez a gyors felület, Ivanovics ellen sem megy neki. Az eddigi mindhárom meccsüket a szerb nyerte, méghozzá szettveszteség nélkül. Gyengébb forma ide, gyengébb forma oda, Parmentier-t ismét illene könnyedén lelépnie.

King/Kudryavtseva-Krunic/Rosolka
Tipp: King/Kudryavtseva
Odds: 1.30 @ TippmixPro

Elég szegényes a kínálat, így kénytelenek voltunk a szigetországi tornák meccseiből is szemezgetni, pedig egész hétre elég pocsék időt jósolnak, ezért nincs garancia rá, hogy a mai napon sor kerül erre a találkozóra. Mindenesetre, ha egyszer lejátsszák, akkor jó eséllyel Vania King és Alla Kudryavtseva megy tovább, akik sokkal komolyabb játékerőt képviselnek. King a tavalyi kihagyása után idén az orosz lány oldalán tért vissza, és kifejezetten jó eredményeket tudnak felmutatni, még salakon is, pedig az nem a legjobb borításuk. Ennek fényében füvön érdemes lesz rájuk odafigyelni, elvégre az amerikai wimbledoni bajnok párosban. Kezdésként Birminghamben az Alexandra Krunic - Alicja Rosolka párost kapták. Először játszik együtt a szerb és a lengyel lány, ami egyértelműen hátrány, de ami igazán ellenük szól, az Rosolka formája. 3/17 az idei szezonban a mutatója, ami mindent elmond. Alapból gyengébbek, Krunic ugyan nem szerepel rosszul, de Rosolkával sok mindenben nem reménykedhet.

Tenisz, kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Torna Mérkőzés Tipp Odds
Kedd, 15:30 WTA Mallorca Garbine Muguruza-Kirsten Flipkens Muguruza 1.14 @ TippmixPro
Kedd, 19:00 WTA Mallorca Ana Ivanovics-Pauline Parmentier Ivanovics 1.14 @ TippmixPro
Kedd, 15:45 WTA Birimingham, páros King/Kudryavtseva-Krunic/Rosolka King/Kudryavtseva 1.30 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.69