Tipp

Megálljt parancsolhat a Napolinak a Bruges

  • varin

A Napoli esélyesként utazni Belgiumba, ám szerintünk megszakad a győzelmi szériájuk.

Kulcsfontosságú csoportmeccset játszik a Bruges a Napoli ellen hazai pályán csütörtökön. Amennyiben nyernek a belgák, marad esélyük a továbbjutásra, míg az olasz csapatnak teljesen mindegy a mérkőzés, ők már mindenképpen továbbjutottak, ráadásul csoportelsőként. Mindkét gárda remek formának örvend, de mi a Bruges-re voksolunk.

"Ma délután úgy határoztunk, hogy olasz szurkolókat nem engedünk be csütörtökön a stadionba, így a jegyértékesítést is beszüntettük" - olvasható a belgák közleményében. Erre a Brüsszelt érő terrorfenyegetettségre volt szükség, természetesen a mérkőzés is kiemelt kockázatú lesz.

Olasz szurkolók tehát biztosan nem utaznak el Belgiumba és az is kérdéses, hogy milyen csapattal vágnak neki Sarriék az útnak. Az olasz tréner már eddig is pihentette legjobbjait a kupasorozatban, ám a hétvégi, Inter elleni kulcsfontosságú derbi előtt még inkább tartalékos lehet a Nápoly. Amennyiben ugyanis nyerni tudnak Higuainék hazai pályán a kék-feketék ellen, átveszik a vezetést a bajnokságban.

Hiába verte simán hazai pályán a Napolia Bruges-t, az egy gyenge formában lévő csapat volt. A mostani Bruges az utolsó öt meccsét megnyerte, hazai pályán ráadásul október 1-je óta veretlenek. Úgy vélem, csökkenni fognak az oddsok, így nem árt hamar lecsapni az 1x-re.

hatharom.com-tipp: Bruges vagy Döntetlen
Odds: 1.75
Eddig éri meg: 1.60
Téterősség: 5/10
[2089433] 2015-11-26 21:05:00 Club Bruges - SSC Napolix;