Bajnokok Ligája

Lesz kedvük Messiéknek focizni?- tippötletek a PSG-Brugge meccsre

A PSG számára teljesen tét nélkülivé vált a Club Brugge elleni meccs, viszont a belgák még kaparnak a továbbjutásért.

Azzal, hogy az előző fordulóban kikapott a Manchester City otthonában a PSG, eldőlt, hogy a francia alakulat mindenképpen a 2. helyen zárja az A-csoport küzdelmeit, függetlenül attól, hogy milyen eredményeket hoz a hatodik forduló. Ezzel szemben a Brugge még harcol a 3. egyben Európa Liga-indulást érő helyért a Lipcsével, amely majd a Manchester Cityt fogadja. Jelenleg mind a két csapatnak 4 pont áll a neve mellett, vagyis a belgáknak mindenképpen több pontot kell szerezniük az utolsó játéknapon, ami azért redukálja az esélyeiket. 

A fogadóirodák lették a voksukat a PSG mellett, Messiék sikere 1.35 körüli szorzón fogadható, míg a belgák győzelme akár 10-szeres szorzót is érhet. 

3714008

Csapathírek 

A PSG kisebb hullámvölgybe került, hiszen a legutóbbi két bajnokiján csak két döntetlent ért el, ráadásul mindössze egyetlen gólt tudott rúgni. Nem túl biztató tehát a forma, ráadásul hétvégén jön a Monaco elleni rangadó is, vagyis nem biztos, hogy ezen a kvázi tét nélküli BL-meccsen pörög majd fel a PSG. 

Neymar, Draxler, Ander Herrera, Sergio Ramos biztosan kihagyja ezt a meccset, de Kimpembe játéka is kérdéses, kockáztatni meg aligha fognak, hiszen Pochettino most akár rotálhatja is csapatát kedve szerint. Ugyanakkor nem nagyon tudni, hogy mi lesz a terve az argentinnak, tekintve, hogy két meccse nyeretlen a csapata és ez az ő pozícióját nem erősíti, könnyen lehet, hogy minden sztárt bedob majd a győzelem érdekében.  A Brugge keretében nincsenek hiányzók, így a lehető legjobbjaival állhat fel a belga együttes. 

[3714008] 2021-12-07 18:45:00 Paris Saint Germain - Club Bruggex

Mire érdemes fogadni? 

Az odavágón a Brugge megfricskázta a PSG-t, hiszen 1-1-es döntetlen ért el ellene, noha Messiék több nagy helyzetet is ki tudtak dolgozni. Az a két pont veszteség a csoportelsőségébe is került a PSG-nek. 

Bár a Brugge jól kezdte a csoportkört, az utolsó három fordulóban 13 (!) gólt kapott összesen, vagyis azért beárazta valamelyest ez a csoport a belgákat. Ezzel együtt a motivációjukkal nem lesz gond, egyrészt menniük kell a győzelemért, másrészt nagyon nincs mit veszíteniük a PSG otthonában. 

A franciák viszont picit megálltak, a klub körüli állandó hírverés és pletykadömping mentálisan megviselheti a játékosokat. Neymar sérülésével az Mbappé-Messi duóra több figyelem hárul, de a francia az átigazolásokkal és a jövőjével van elfoglalva, Messi pedig elég halványan teljesített az elmúlt meccseken. Persze ez egy BL-meccs lesz, alighanem motiváltabban játszanak majd, de ezzel együtt is nagy kérdés, hogy mennyire akarnak majd küzdeni, ha a Brugge szívósan és lelkesen játszik majd. 

A mérkőzés hangulatára befolyással lehet a csoport másik mérkőzésre is. Az edzőváltáson áteső Lipcse többgólos vezetésénél a Brugge nyilván fel is adhatja a küzdelmet, ugyanakkor egy City-vezetésnél már jó nekik a döntetlen is - vagyis mérkőzés közben is változtathatják a stratégiát. 

Ez a mérkőzés remek terep lesz az élőzésre, az eredmények alakulásának függvényében érdemes lesz a piacokat figyelni. 

 

A meccs előtti piacokon nekünk több opció is játszhatónak tűnik, ilyen például a mindkét csapat szerez gólt és 2.5 gól fölé vagy az, hogy a második félidőben lesz több találat. 

{"headTitle":"PSG - Club Brugge ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-07 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legtöbb gólos félidő 2. ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3714008] 2021-12-07 18:45:00 Paris Saint Germain - Club Bruggex;