Bajnokok Ligája

Nem lassítana a Real, félidős gólokra fogadunk Belgiumban

Teljesen tét nélküli a szerdai meccs a Real Madridnak, Zinedine Zidane viszont mintha nem szeretné elengedni.

A legutóbbi forduló után mindenki arra számított, hogy a Real Madrid a belgiumi mérkőzésére egy erős vegyes felvágottal utazik majd el. A spanyolok biztosan továbbjutottak, de a csoportelsőséget már nem tudják elvenni a PSG-től, így gyakorlatilag számukra nincs tétje ennek a találkozónak, miközben a belgáknak abban az esetben még fontos lehet a meccs, ha a Galatasaray nyerni tudna Párizsban. 

303425

Csapathírek

A fogadók a legutóbbi forduló után el is kezdték pakolni a Brugge-t, és a nyitó 1.80-as Real-szorzó cikkünk írásának pillanatában 2.20-ig kúszott fel. Csakhogy közben Zidane kihirdette a meccs keretét és némi meglepetésre az egészséges játékosok közül csak Sergio Ramos és Toni Kroos kapott pihenőt. Mivel Hazard, Asensio, Marcelo, Lucas és James is maródi, összesen hét spíler maradt ki ezúttal a spanyoloknál.  Ezzel együtt sem lesz gyenge a Madrid, íme a kerete:

A Real Madrid kerete
Kapusok: Courtois, Areola y Altube.
Védők: Carvajal, Militão, Varane, Nacho, Odriozola, Mendy.
Középpályások: Modric, Casemiro, Valverde, Isco.
Támadók: Benzema, Bale, Jović, Brahim, Vinicius Jr., Rodrygo.

Ebből látható, hogy oly' gyenge kezdőt azért nem tud felpakolni a pályára a francia szakvezető, így pedig nálunk máris előlépett esélyessé a Real. Már csak azért is, mert egészen jó formába lendült a gárda, kilenc meccs óta veretlen, egyre kevesebb gólt kap, miközben kettőnél alább nem sűrűn adja. Jó most a hangulat arrafelé, ha pedig egy felszálló ágban lévő csapat teher nélkül játszhat, sok jó kisülhet belőle.

Hogy a belgákról is ejtsünk szót, Isztambulban egy 92. perces gólnak köszönhetően kerültek kedvező helyzetbe. Ha a Galata nem nyer Párizsban, akkor számukra is tét nélküli ez az eredmény, veszély csupán annyi, hogy a PSG-nek aztán tényleg nem fontos az a meccs.

 

Mire éri meg fogadni?

Éppen ebből kifolyólag gondoltuk ki azt a fogadást, hogy a második félidőben essen több gól. Ameddig a Galata nem vezet Párizsban, addig a Brugge-nek tökéletes a döntetlen vagy aközeli eredmény. Ha viszont a törökök mégis nyerésre állnának, úgy elszabadulhatna a "pokol' a második félidőben, hiszen a belgáknak onnantól már csak a győzelem jelenthet megoldást.

Ha a PSG lesimázza a Galatát, akkor viszont a második félidőre felengedhetnek a csapatok és kiszolgálhatják a közönséget, vagyis inkább lehet majd a több találat. Erre közel kettes szorzón tudunk fogadni.

{"headTitle":"Club Brugge - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok mindkét félidőben - 1. félidő < 2. félidő ","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharomhun.com/livescore","bookmaker":"449"}]}
[3170122] 2019-12-11 21:00:00 Club Brugge - Real Madridx;