Bajnokok Ligája

A Brugest is lenullázhatja az MU

  • hatharom.com

Sorozatban idei harmadik tétmeccsét nyerheti nullára a Bajnokok Ligájába visszatérő Manchester United.

Rooneyék kapott gól nélkül nyerhetnek kedden.

19 év után, a tavalyi szezonban fordult elő a Manchester Uniteddal az, hogy nem szerepelt valamely nemzetközi kupában, avagy a 2013-2014-es szezont követően idén ismét szerencsét próbálnak a Vörös Ördögök Európában.

Louis van Gaal alakulata kedden, a Bajnokok Ligája playoff körének első mérkőzésén a belga Brugest fogadja az Old Traffordon, a találkozó toronymagas esélyese pedig egyértelműen a hazai együttes. Már csak azért is, mert Wayne Rooneyék eddig kiválóan teljesítenek az új idényben, hiszen kettőből kettőt nyertek a Premier League-ben, ráadásul úgy, hogy még gólt sem kaptak. Mindez annak köszönhető, hogy a holland mester belátta, hogy Angliában a védekezésnek kell klappolnia, ha eredményt akar elérni. Louis van Gaal az idei szezonra tehát alaposan összerakta csapata hátsó alakzatát, amelyről alábbi cikkünkben már elmélkedtünk, érdemes elolvasni.

[2072950] 2015-08-18 20:45:00 Manchester United - Club Brugesx

Noha a támadójáték még nem annyira gördülékeny, mint tavaly, ezúttal vélhetően a lőtt gólokkal sem maradnak adósak a Vörös Ördögök kedden, hiszen a Bruges teljesen más kávéház, mint a Premier League. Arról nem is beszélve, hogy a belgák az idei szezonban ritkán úszták meg kapott gól(ok) nélkül, és eddig olyan erős gárdával, mint amilyennel most néznek farkasszemet, még nem találkoztak a 2015-2016-os szezonban.

A Vörös Ördögök elsődleges célja az lesz kedden, hogy lehozzák a mérkőzést méghozzá úgy, hogy ne kapjanak gólt. Hiszen ahogy a sérüléséből frissen visszatért Michael Carrick is kiemelte meccs előtti nyilatkozatában, ez egy két mérkőzéses párharc, amely merőben meghatározza a szezonjukat, vagyis gyakorlatilag úgy készülnek, mintha két döntőt játszanak egy hét alatt. Ezek után, és a manchesteriek eddigi produkciója alapján a Bruges nem szerez gólt fogadási lehetőségben komoly érték van.

Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? - a     szorzói
Igen Nem
1.80 1.80
[2072950] 2015-08-18 20:45:00 Manchester United - Club Brugesx;