Bajnokok Ligája

Nem látjuk magunk előtt, ahogy ez a tipp bukik az Atlético meccsén

  • varin

A belgák sokkoló szereplése azt jelenti, egy sztárcsapat kihullhat a B-csoportból. Lehet, hogy éppen az Atléti lesz?

391681

Ha előzetesen ránéztünk erre a B-csoportra, valószínűleg azt gondoltuk, hogy "áh, ez nem túl izgalmas négyes, hiszen az Atlético és a Porto továbbjut, míg a Leverkusen harmadik lesz, a belgák pedig eljátsszák a pofozógép szerepét". Nos, lehet, hogy a mi fejünkben élt csak ez a gondolat, de minden totálisan a feje tetejére állt ebben a kvartettben, hiszen a Brugge két győzelemmel áll az élen, míg a Porto pontot sem szerzett. Márpedig az Atlético Madrid egy BL-vereség után látogat Brugge-be, ahogy egy újabb kudarc sokba kerülhet Diego Simeone gárdájának.

4010143

Azért a remek széria nem mondhatni, hogy a semmiből jött, hiszen az utóbbi hetekben a Brugge a bajnokságban is konzisztens, jó teljesítményt nyújt. Bár kicsit meglepő, hogy az első három fordulóban az Eupen és a Zulte-Waregem is pontot csent a brüsszeli gárdától, ezt követően 9 meccsből 8-at is behúzott az együttes, közte a két BL-sikerrel. Az idei Leverkusen 1-0-s legyőzése még "magyarázható", de a portói 4-0-s siker már egyáltalán nem volt megjósolható.

Ugyan Carl Hoefkens mesternek több hiányzója is lesz, azok közül, akik eddig pályára léptek a Bajnokok Ligájában, mindenki bevethető. 

"Holnap igazi matadorok ellen lépünk majd pályára, óriási találkozó lesz. Ráadásul az ellenfelet az elmúlt évek egyik legnagyobb edzője vezeti majd, akit én csak Sir Alex Fergusonhoz tudok hasonlítani. Tiszteljük ellenfelünket, de nem veszíthetjük el a fókuszt" - nyilatkozta Hoefkens, aki májusban lett a csapat főedzője, miután évekig a stábban dolgozott, játékosként pedig 127 meccset is lehúzott az észak-belga gárdánál.

Ami a túloldalt illeti, Madridban az egész szezon eléggé "vegyes felvágott", nehezen kiszámítható ez az idei csapat. Persze a Ticóra az elmúlt években egyébként is jellemző volt a masszív átalakulás, voltak idők, hogy a masszív védelem, máskor a kreatív támadójáték tündökölt, de idén igazán egyik sem.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<

A bajnoki 5. helyezés nem vészes, hiszen nem volt igazán könnyű a szezonkezdet a Wanda Metropolitanóban, ráadásul a BL-küldetésre egy sevillai győzelemmel hangoltak Griezmannék, ami a mostani andalúz gárdát látva kötelező, mégis szép eredmény.

A kisebb gyenge forma után formációt is váltott az Atlético, a Sevilla ellen már egy 4-1-4-1 volt a képlet a korábbi 3-4-1-2-höz képest, ezen pedig Cholo mester valószínűleg nem változtat majd. Az ék vélhetően a bajnokságban is eredményes Morata lesz, míg a középpályán Saul és Carrasco segítségére is számíthat a válogatott támadó.

Nemigen látjuk azért itt az 1-est, de a döntetlen nem egy lehetetlen forgatókönyv. Az Atlético számára ugyan a 3 pont lenne igazán siker, de a Brugge eddig megmutatta, képes nála jobb csapatokat lenullázni. Így ez a fogadás eléggé nagy value-t tartogathat, hiszen pénzünket csak akkor vesztenénk el, ha a belgák a spanyol sztárcsapatot is legyőznék.

{"headTitle":"Club Brugge-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid No bet - Döntetlen (Draw)","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010143] 2022-10-04 21:00:00 Club Brugge - Atlético Madridx;