Sportfogadás

Ferrer, Isner és Thiem könnyű pénzt hozhat a konyhára

  • hatharom.com

A bécsi tenisztorna kínálatából szemezgettünk és összeállítottuk a duplázós kombinkat.

David Ferrer-Albert Ramos-Vinolas
Hatharom-tipp: Ferrer
1.14 @ TippmixPro

A spanyol David Ferrer az első kiemeltje a bécsi tornának, a tavalyi elveszített finálé után idén egyértelmű célja a trófea megnyerése. Remek formában várja az első meccsét honfitársa, Albert Ramos-Vinolas ellen, a Távol-Keleten ugyanis tornát nyert Kuala Lumpurban és elődöntőzött Pekingben. Sanghajban igaz, kiesett az első meccsén, de egyrészről Bernard Tomic pazarul játszott, másrészről így legalább volt ideje átállni, hiszen a szezon az öreg kontinensen zárul, és neki bizony még jó néhány fellépése lesz. Szinte biztos, hogy ott lesz a londoni világbajnokságon, de matematikailag még elveszítheti a nyolcadik helyet, így nem mindegy, hogyan szerepel a sógoroknál. Annyira bejön neki egyébként ez a torna, hogy még párosban is elindul. Ramos nem könnyű falat, a fiatalabb spanyol Kínában óriási meglepetésre legyőzte Roger Federert, bár a svájci elég gyatra teniszt tett a pályára. Ferrer brusztolós tenisze aligha fog ízleni neki, továbbá nem jellemző Ramosra, hogy hétről-hétre gyűjtené a skalpokat, főleg nem kemény pályán, ami a gyengébbik borítása.

Kenny de Schepper-John Isner
Hatharom-tipp: Isner
1.20 @ TippmixPro

Aligha Kenny de Schepper és John Isner meccse lesz a leglátványosabb, mindkét játékos ugyanis a szerváiból él. A francia gyakran megy fel a hálóhoz, de finoman szólva sem tartozik a vajkezű teniszezők közé, és fejben sem a legerősebb. Selejteznie kellett a főtábláért, ahol két sima győzelmet aratott, de a harmadik kiemelt amerikai vélhetően nagy falat lesz számára. Isner jól játszott Kínában, mindkét tornán kihozta a maximumot, Pekingben két győzelem után a világelső Novak Djokovics állította meg, míg Sanghajban ugyancsak két kör után a ranglista-második Andy Murray. Isner is harcban van még a világbajnokságért, bár inkább a kilencedik helyre van reális esélye, azonban az is indulást érhet egy visszalépéssel, szóval érdemes küzdeni érte. Illetve egy tornagyőzelem jó eséllyel a top 10-be repítené a világranglistán, tehát nem véletlenül jött ő el Bécsbe.

Dominic Thiem-Jerzy Janowicz
Hatharom-tipp: Thiem
1.40 @ TippmixPro

Utoljára hagytuk a legrizikósabb meccset. A hazaiak legnagyobb sztárja, Dominic Thiem a lengyel Jerzy Janowiczzal ellen kezd. Tavaly hatalmas csalódás volt a bécsi tehetség szereplése, hiszen rögtön az első körben kiesett Robin Haase ellen. Hatalmas volt körülötte a hype és ezt egyértelműen nem bírta kezelni. Most is sokat várnak tőle, viszont egy év plusz rutin ilyen fiatalon rengeteget tud jelenteni. Nincs rossz formában, Ázsiában igaz, csak egy meccset nyert, de Isner és Feliciano López ellen is szépen helytállt. Janowiczban azért bízhat, a lengyel srác eléggé lecsúszott, az ATP-tornákon csak szenved, nem véletlen, hogy az előző héten már egy szinttel lejjebb próbálkozott. Ha Thiem nem görcsöli el, akkor meglepő lenne, ha alul maradna.

A hatharom.com tenisz szelvénye - a     szorzói
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
20:00 David Ferrer-Albert Ramos-Vinolas Ferrer 1.14 @ TippmixPro
15:00 Kenny de Schepper-John Isner Isner 1.20 @ TippmixPro
18:30 Dominic Thiem-Jerzy Janowicz Thiem 1.40 @ TippmixPro
  Nyereményszorzó: 1,92
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!