Tipp

Troicki mellett Edmund is hozhat a konyhára

  • Cesc18

Kyle Edmund gond nélkül átmasírozhat David Ferreren a montreali teniszviadal első fordulójában.

Varin kolléga Viktor Troickiben és a rá adott 2.65-ös oddsban látja a fantáziát Nick Kyrgios ellen, miután az ausztrál fenegyerek az utóbbi időben sérülésekkel bajlódott, illetve nem különösebben kedvelik Montrealban a korábbi balhéja miatt. Egy másik nagy név, David Ferrer viszont a kanadai várost nem igazán szívleli, vagy legalábbis az itt megrendezésre kerülő tornát.

A jelenleg már csak világranglista 33. spanyol karrierje során négyszer indult Montrealban, a második körnél tovább egyszer sem tudott jutni. 

Legutóbb 2013-ban játszott Quebec-ben, akkor óriási meglepetésre, Alex Bogomolov sima 6-2, 6-4-gyel küldte haza, ami akkor nagyjából 15-szörös pénzt fizetett.

Ferrer soha nem szerette a nagyon gyors pályákat, márpedig a montreali borítás ezek közé tartozik, a leggyorsabb Mastersek között tartják számon. De egyébként a spanyol manapság már semmilyen kemény felületen nem mozog otthonosan, ennek megfelelően júliusban inkább salakon teniszezett. Ott legalább volt némi sikerélménye, a tavalyi trófeamentes szezonja után ugyanis most Bastadban tornagyőzelmet ünnepelhetett. Montrealra nézve ennek sok jelentősége nincsen, pláne, hogy már a következő versenyen, Hamburgban gyorsan kihullott.

Ferrer kemény pályán legutóbb márciusban játszott, amikor Diego Schwartzman sima kettőben lépte le. Kyle Edmund ugyan teljesen más karakterű játékos, de sok esélyt ellene sem adunk. A brit Atlantában és Washingtonban melegített, tehát már hetek óta az Egyesült Államokban játszik. Nem is ment neki rosszul, hiszen előbbi tornán elődöntőzött. Nagy szervája és nagy tenyerese van, amivel kiválóan lehet boldogulni Montrealban, főleg Ferrer ellen.

David Ferrer-Kyle Edmund
hatharom.com
Edmund jut tovább
@1.55
Fogadási határidő: 19:50