Tenisz

Serenának és Murraynek is bizalmat szavazunk

A végéhez közeledik az év első major tornája, utoljára még összeválogattuk a tutikat egy kombi-szelvényre.

Serena Williams-Agnieszka Radwanska
Tipp: Serena
Odds: 1.12 @ TippmixPro

Egyelőre nem úgy tűnik, mintha a világelső Serena Williams letett volna a naptári Grand Slamről, a hónap eleji térdproblémái ellenére ugyanis meggyőzőbb a játéka Melbourne-ben, mint tavaly bármelyik major viadalon. Szettveszteség nélkül jutott el az elődöntőig, pedig abszolút nem volt könnyű sorsolása. Papírforma szerint a legjobb négy között Agnieszka Radwanska sem okozhat számára gondot, hiszen a kontratenisz királynőjét nyolcból nyolcszor verte eddig, ráadásul játszmát is csak egyszer bukott ellene. Az amerikai minden tekintetben jobb Radwanskánál, de főleg ütőerőben van hatalmas különbség a két lány között. Borzasztó rosszul kellene játszania ahhoz Serenának, hogy kikapjon, de látva az eddigi teljesítményét, erre nem sok sansz mutatkozik.

David Ferrer-Andy Murray
Tipp: Murray
Odds: 1.18 @ TippmixPro

Mint ahogyan arra sem, hogy Andy Murray kikapjon David Ferrertől, hiszen a két játékos hasonló stílusban teniszezik, csak éppen a wimbledoni bajnok brit minden fontos tekintetben jobb. Ettől függetlenül valószínűleg egy szoros meccs lesz, hiszen az eddigi négy Grand Slam-találkozásuk mindig legalább négy szettet hozott. Megy a játék Ferrernek, de a továbbjutáshoz kevés, ha jól játszik, kell hozzá Murray segítsége is, viszont a skót hozza, amit tud, így nem valószínű, hogy megveri magát. Mentálisan erősebb a szigetországi, ráadásul az elmúlt öt összecsapásukon ő diadalmaskodott, köztük a Garroson is, szóval nagyobb önbizalommal léphet pályára.

Mannarino/Pouille-Murray/Soares
Tipp: Murray/Soares
Odds: 1.30 @ TippmixPro

Kisebb fajta csoda, amit eddig Adrian Mannarino és Lucas Pouille művelnek. A francia páros külön-külön 52 ATP-tornán indult párosban az Australian Opent megelőzően, ebből 42-t (!) elveszítettek. Finoman szólva sem brillíroztak eddig ebben a műfajban, most viszont a címvédő és az első kiemelt párost is elbúcsúztatták. Az elődöntőben újra egy erős párossal, Jamie Murrayvel és Bruno Soaresszel néznek majd szembe. A brit-brazil duó idén állt össze, és rögtön tornagyőzelemmel kezdtek. A versenyben lévő párosok közül papíron ők a legerősebbek, elég jól egymásra találtak, és kemény ellenfeleket múltak felül. A két francia nem varázsolt el minket a játékával, úgy véljük, itt véget ér számukra a tündérmese, és a rutinosabb, komolyabb játékerőt képviselő Murray/Soares jut be a fináléba.

Tenisz kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Szerda David Ferrer-Andy Murray Murray 1.18 @ TippmixPro
Csütörtök Serena Williams-Agnieszka Radwanska Serena 1.12 @ TippmixPro
Csütörtök Mannarino/Pouille-Murray/Soares Murray/Soares 1.30 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.72; a téterősségért kattints ide!
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!