NFL

A fogadók nem kezdtek el őrült módjára a Patriots ellen tenni

Tom Brady eltiltása véglegesnek tűnik, de a fogadók egyelőre nem kezdték el veretni a bajnokot.

Mint arról bloggerünk, nflfan is beszámolt írásában, a fellebbezés sem hozott változást Tom Brady ügyében, a New England Patriots irányítója továbbra is el van tiltva az első négy találkozóról az úgynevezett deflategate miatt .

Az ügynek azonban még nincs vége, Bradyék vélhetően bíróságra viszik az ügyet. Talán ennek is köszönhető, hogy viszonylag kevés bukméker kínál szorzót a New England idénybeli első alapszakasz-mérkőzésére, melyet a Pittsburgh Steelers ellen játszanak szeptember elején.

Azon amerikai bukmékerek, amelyek a bizonytalansági faktor ellenére mégis kínáltak oddsot a meccsre, 3-4 pontos favoritként kezelték korábban a New Englandet, amely a fellebbviteli határozat után sem tolódott el extrém módon. "Nem úgy tűnik, hogy az emberek elkezdtek volna vakon fogadni a Patriots ellen, annak ellenére sem, hogy vélhetően nem Brady kezd. Még mindig egy félelmetes csapat" - mondta el Nick Bogdanovich, az egyik bukméker igazgatója.

A legtöbb irodánál 3.5-ről 3-ra esett vissza a Patriots hc, a fogadások pedig körülbelül 55%-a érkezik be a Steelers hendikepjére. Ha az ügyben nem változik semmi, akkor jelen állás szerint a másodéves Jimmy Garappolo kezd majd a Pittsburgh, Buffalo, Jacksonville és Dallas elleni meccseken.

De hogy valóban négy meccs lesz-e a végleges eltiltás, abban kételkednek a bukik. A favorit opció jelenleg az, hogy Bradyt csak két találkozóra meszelik el.

Hány meccses lesz valójában Brady eltiltása?
Nulla 2.60
Egy 6.00
Kettő 2.20
Három 16.00
Négy 4.00

Az alapszakasz szeptember 11-én kezdődik meg a már említett Pats-Steelers meccsel, míg az előszezon első meccsét a Hall of Fame Weekenden a Steelers játssza Minneapolisban augusztus 10-én. A bajnokság legnagyobb esélyese továbbra is a Seattle Seahawks.

Melyik csapat nyeri az 50. Super Bowlt?
Seattle Seahawks 5.50
Green Bay Packers 7.50
New England Patriots 9.50
Indianapolis Colts 10.00
Denver Broncos 12.00
Dallas Cowboys 21.00
Philadelphia Eagles 21.00