NFL

Jövőre is a csodacsapat a bajnoki cím esélyese

A New England Patriots az 52. Super Bowl legnagyobb favoritja, hétszeres pénzt nyerhetünk velünk.

Még ki sem hevertük a hétfő hajnali finálét, amelyen a New England 34-28-ra megverte az Atlanta Falconst egy történelmi mérkőzésen, máris gondolkozhatunk, mi is történik majd jövőre. A szeptember 7-én kezdődő NFL-év legnagyobb favoritja természetesen a címvédő New England Patriots, míg a második helyen a hatalmas ígéretekkel teletűzdelt Dallas Cowboyst találjuk.

Érdekesség, hogy tavaly nagyon nem tudtak dönteni a csapatok a favoritot illetően, a Seahawks-Panthers-Patriots tandemnek is 8.50-es volt a szorzója, ám a New Englandet követően idén csak 10 feletti szorzókat találunk.

Az "ezüstérmes" Atlantára egyébként 36-szoros szorzóval lehetett fogadni az idényt megelőzően.

Habár kétségtelen, hogy a New England a favorit és az is, hogy a Brady-Belichick duót még jövőre is láthatjuk a Hazafiak élén, 2004-2005 óta nem volt címvédés és az elmúlt 12 évben csupán a Seahawks tudott kétszer is a döntőbe kerülni.

A Patriots után a Dallas Cowboyst találjuk, majd a Packers-Seahawks kettőst. Az AFC egyoldalúságára jellemző, hogy a Pittsburgh Steelers csupán a hatodik a listán, míg a legtöbbet a 49ers és a Browns végső győzelmével kaszálhatjuk.

AZ 52. Super Bowl favoritjai
New England Patriots 7.00
Dallas Cowboys 11.00
Green Bay Packers 12.00
Seattle Seahawks 12.00
Atlanta Falcons 12.25
Pittsburgh Steelers 16.00
...  
Cleveland Browns 226.00