NFL

Nagy pénzt nyerhetünk a Brady-utóddal! - íme a tippünk

  • varin

Nagy kérdés, ki tudja helyettesíteni Bradyt a Pats élén, de akad egy jó tippünk.

Két évtized elteltével bekövetkezett az, amire senki sem számított: szeptemberben Tom Brady már nem a New England Patriots, hanem a Tampa Bay Bucaneers irányítójaként futhat ki a gyepre. Foxborough-ban most az a legnagyobb kérdés, kivel is pótolják majd a 42 éves legendát.

{"headTitle":"A New England Patriots kezdő irányítója az 1. héten","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-11 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jarrett Stidham","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Andy Dalton","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cam Newton","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jameis Winston","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jacoby Brissett","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Két megoldás mutatkozik Bill Belichick előtt, vagy megpróbál megszerezni egy rutinos QB-t vagy pedig lehetőséget ad a fiatal Jarrett Stidhamnek, akit tavaly a negyedik körben draftoltak. Stidhamnek eddig mindössze négy passzkísérlete volt az NFL-ben (köztük egy borzalmas pick-6 a Jets ellen), ám jól tudhatjuk, anno húsz évvel ezelőtt Brady is a semmiből érkezett és lett a liga történetének egyik legnagyobb alakja.

2.75-ös szorzójával Stidham tűnik befutónak, ám a bukmékerek komoly esélyt látnak rá, hogy a Patriots szerződtet valakit. A favoritok között csupa rutinos irányítót találunk, olyanokat, akikre a jelenlegi csapatuk már nem számít. Andy Dalton (5.00), Cam Newton (5.00) és Jameis Winston (5.00) ugyanakkora szorzóval bír, ám nálunk Jacoby Brissett (9.00) tűnik olyan opciónak, amelyre megéri fogadni.

Fotó: Pats Pulpit

Brissettet éppen a Patriots draftolta 2016-ban, akkor a 3. kör 91. választásaként hozták el őt. Brissett a Patsnél nem kapott sok lehetőséget, ám Andrew Luck sérülését, majd visszavonulását követően az Indianapolis Colts lecsapott a lehetőségre és a 2019-es szezont igencsak jó mutatókkal is zárta a riválisnál.

Hírek szerint Belichick szívesen dolgozna olyan irányítóval, akit ismer, ám Jimmy Garappolo visszaszerzése szinte lehetetlen feladat lenne, így Jacoby Brissett visszahozatala logikus lépés lenne Belichicktől. A Coltsnál ráadásul a tavalyi, jól sikerült szezon után Brissettre mégsem számítanak kezdőként, hiszen Philip Riversnek adják a stafétát, ismét a padra száműzve ezzel a 27 éves QB-t.

Sokat csökkent már így is Brissett szorzója, ám véleményünk szerint megéri némi aprót dobni arra, hogy a Patriots visszaigazolja őt.

{"headTitle":"A New England Patriots kezdő irányítója az 1. héten","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-11 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jacoby Brissett","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}