Gold Cup

Izgalmas párharcok az utolsó csoportmérkőzéseken

Az Egyesült Államokban és Kanadában zajló Arany Kupa csoportkörének utolsó napjához érkeztünk. A C jelű kvartettben két fontos mérkőzés következik.

Eddig nagyjából a papíforma szerint alakul a 2015-ös Gold Cup, mely a legjobb észak- és közép-amerikai csapatok között zajlik. Az Egyesült Államok és Mexikó is biztosította már továbbjutását, habár az El Tricolornak nem mindegy, mit játszik az utolsó csoportmeccsén. Lássuk, mi várható ma!

Kuba és Guatemala harcol meg a csoportharmadik pozíciójáért, és az már biztos, hogy aki nyer, továbbjut, aki nem nyer, kiesik. Vagyis egy döntetlen esetén egymást ütnék ki a csapatok. A találkozó esélyese egyértelműen Guatemala, Kuba eddig gólt sem szerezve (de nyolcat kapva) messze a leggyengébb csapata a Gold Cupnak, ahogy azt várni is lehetett. Guatemalának eddig egy bravúros döntetlenje van Mexikó ellen. A két gárda tavaly találkozott legutóbb, akkor Guatemala 1-0-ra tudott nyerni.

Kuba-Guatemala
   
1 X 2
7.50 3.95 1.40

Mexikó és Trinidad már a páholyban érezheti magát, hiszen matematikailag sem eshet ki egyikük sem. Az ő esetükben az a kérdés, kinek sikerül elkerülnie Costa Ricát. A csoportgyőztes ugyanis Panamával találkozik, míg a második helyezett Costa Ricával. Érdekesség, hogy mindkét potenciális ellenfél három döntetlennel és 3-3-as gólkülönbséggel tudta le a csoportkört, de szakértők szerint Wanchope tanítványai azért nagyobb szintet képviselnek. Meglepő módon Trinidad van helyzeti előnyben, ők ugyanis nem botlottak Guatemala ellen sem, így már döntetlen esetén is csoportgyőztesek lennének.

Mexikó-Trinidad és Tobago
   
1 X 2
1.35 4.15 8.25

hatharom.com-tipp: Trinidad mindkét ellenfelét nagyon magabiztosan győzte le úgy, hogy már az első félidőben pontot tettek a mérkőzés végére. Nehéz elképzelni, hogy a Guatemala ellen mindent elpuskázó Mexikó kitömi őket. Mi itt egy szoros meccsre számítunk, 1.60-ért jónak tűnik, hogy nem kap ki legalább két góllal Trinidad.

Guatemalának csak a győzelem elfogadható, ráadásul Kuba erejéről mindent elmond, hogy a két meccsen összese négyszer találták el az ellenfél kapuját. 1.95-ért fogadhatunk rá, hogy Guatemala kapott gól nélkül nyeri meg a meccset, ami egy igen elképzelhető forgatókönyv.

További tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét!