VB 2014

Modricék pucéron fürdőztek és többé nem nyilatkoznak

Méretes balhé robbant ki a horvát válogatott körül, miután a játékosok pucéron fürdőztek a csapat szállodájában. A Jutarnji List publikálta a fotókat, Luka Modricék válaszként nem nyilatkoznak.

Bojkottálják a médiát a horvátok

Horvátország vereséggel kezdett a világbajnokságon, a nyitómérkőzésen 3-1-re kikapott Brazíliától. Ezzel persze nincs minden veszve, Kamerun és Mexikó ellen bebiztosíthatja a továbbjutást Niko Kovac együttese. Nincs is pánikhangulat déli szomszédainknál, a hétvégén például medencepartit tartottak a szállodában, a játékosok meztelenül csobbantak a vízben. Balszerencséjükre nem maradt titokban a buli, a Jutarnji List című lap publikálta a pucér fotókat és ebből méretes botrány kerekedett. Niko Kovac szövetségi kapitány válaszként közölte, játékosai nem nyilatkoznak többet a világbajnokságon a sajtó munkatársainak.

vb-2014

"Hogy éreznétek magatokat, ha pucér fotók készülnének rólatok? - kérdezte Kovac az újságíróktól a horvát válogatott legutóbbi sajtótájékoztatóján. - A játékosok eltökéltek, nem fognak nyilatkozni nektek. Nem tudom, meddig tart a csend, holnapig vagy vb végig, de tiszteletben tartom a döntésüket. Nem fogom kérlelni őket azok után, amit nekik és a családjaiknak okoztatok a képekkel. Tudom, hogy eddig profi munkát végeztetek, de ezzel most nagyon eltoltátok. Az egész világ látta a fotókat."

'Jó játék helyett, a horvát játékosok fenekét kaptuk - írta Jutarnji List egyik szerzője a fotók mellé.'

[1444385] 2014-06-19 00:00:00 Kamerun - Horvátországx;
142350