EURO 2020

Ezt várja a közvélemény Dzsudzsákéktól

megosztom

Megnéztük mik a szurkolói várakozások a spliti Eb-selejtező esélyeit illetően. Túl sokan nem bíznak a magyar válogatottban.

Baráth és Nagy eltiltás miatt nem lép pályára Splitben /uefa.com

Már csak néhány órát kell várni és útjára indul a labda a spliti Poljud Stadionban, ahol a vb-döntős horvát válogatott a magyar csapatot fogadja. A továbbjutás szempontjából nagyon komoly tétje van a találkozónak, így érhetően mindkét oldal maximális erőbedobásra készül csütörtök este.

A mérkőzés szorzóiról már korábban beszámoltunk, mint ahogy oldalunk szerkesztői is leadták már tippjeiket a meccsre. A hagyományos fogadási lehetőség mellett a speciális piacokról is mutattunk már tippötleteket és persze szokás szerint remek tippjátékkal is jelentkeztünk.

Most viszont azt vizsgáltuk meg, mit vár a közvélemény avagy a szurkolók a mérkőzéstől.

  • Elsőként a hatharom.com olvasóinak a tippjeit vettük górcső alá, az 1X2-es piacon a meccsre leadott tippek 75%-a horvát győzelmet vár, a magyarok sikerére pedig nem fogadott még senki.
     
  • Az UEFA hivatalos honlapján 77 - 7 - 16 arányban áll a szavazás, vagyis az európai szövetség honlapjának olvasói közül kevesen számolnak döntetlennel.
     
  • A magyar állami bukméker diagramján is komoly horvát-fölény látható, ott 83-9-8 arányban érkeztek be a fogadások a találkozóra

Ezek alapján tehát elmondható, hogy komoly 'néptipp' lett Horvátország nyeretése. Tény, hogy a vb-döntős szomszédaink sokkal jobb kerettel operálhatnak, ráadásul Marco Rossinak több kulcsemberét is nélkülöznie kell, továbbá a hazai pálya is az ellenfelet erősíti.

Azonban a mai futballban már nincs lefutott meccs, amikor pedig ennyire egyértelműnek gondolják az esélyeket, gyakran beüt egy meglepetés.

 

Szerinted mibe kapaszkodhat a magyar válogatott?

 

 

 

 

[2942208] 2019-10-10 20:45:00 Horvátország - Magyarországx;
megosztom