Felkészülés

21 gólt hintett az ETO Tekenyén

Hírverő mérkőzésen a helyi klub 20. jubileumi évfordulója alkalmából a Zala megyei Tekenyén lépett pályára a bajnok Győri ETO FC, amely a várakozásoknak megfelelően nagy különbséggel, 21-0-ra verte lelkes ellenfelét.

Az eto.hu beszámolója szerint sérülés miatt Sztevanovics, Dudás, Trajkovics és Pátkai is hiányzott, Andric pedig betegsége miatt nem állt Pintér Attila rendelkezésére. Lipták és Takács ugyan elutazott, de ezúttal nem lépett pályára.

A zöld-fehérek csapatában bemutatkozott és gólt is szerzett a friss igazolás Rafe Wolfe, Lázok János pedig a paksi csapat engedélyével továbbra is Győrben készül - az ő ügyében a jövő hét közepén folytatódnak a tárgyalások a két klub között. A mérkőzésen pályára lépett az ETO-ban egy próbajátékos is, a 25 éves francia-kongói Kevin Vinetot középhátvédként kapott szerepet Pintér Attila együttesében - a játékos korábbi csapataiban is ezen a poszton szerepelt.

Az ETO szombaton az osztrák második vonalba most feljutó Parndorf ellen lép pályára Győrben.

Eredmény:
Tekenyei SC (megyei III.o.) - Győri ETO FC 0-21 (0-9)
Tekenye, 500 néző. Játékvezető: Matyi Gábor
Gólszerzők: Koltai (4), Windecker (2), Nicorec (2), Kink (2), Kamber (2), Kronaveter (2), Kalmár, Lázok, Tokody, Stanisic, Wolfe, Varga, Djordjevic
 
1. félidő: Nagy G. - Tokody, Sztanisics, Wolfe, Dinjar - Kiss M., Kalmár, Windecker - Nicorec, Lázok, Martínez
2. félidő: Nagy G. - Svec, Djordjevics, Vinetot, Völgyi (Lang) - Kamber, Pilibaitis, Kronaveter - Kink, Koltai, Varga