Premier League

Nani ultimátumot kapott a Manchester Unitedtől

A Manchester United hosszabbítási ajánlatot tett Naninak, és az angol klub nem hajlandó egyezkedni. A portugál elfogadhatja vagy távozhat.

Nani

A Manchester United nem hajlandó fizetésemelést adni Naninak, aki a jövőben heti 130 ezerért művelné azt, amit eddig 90 ezerért tett. Az angol klub eközben tartaná a heti 90 ezret és ennél többet semmivel sem fizetne. A portugál játékos egyelőre nem írta alá a papírokat és ha a következő hónapokban sem teszi, akkor a manchesteriek nyáron megválnak tőle. A The Sun szerint Nani ultimátumot kapott: vagy marad 90 ezerért, vagy új csapatban folytathatja. Nani 2007-ben 14 millió fontért a Sporting Lisbontól került az Old Traffordra.

"Szeretnénk megtartani őt, mert olyan játékos, aki egymaga képes meccseket eldönteni - mondta Sir Alex Ferguson, a csapat menedzsere. - Állandó helyet követel magának a kezdőcsapatban és meg is kapná, ha rendre úgy teljesítene, mint a Reading elleni FA Kupa-meccsen."

A Manchester United 2-1-re verte a Readinget, a 69. percig 0-0-ra állt a meccs, Nani ekkor szerezte meg a vezetést csapatának.