Bajnokok Ligája

A kezünkben van a sorsunk - Sir Alex Ferguson

Értékes eredményt ért el a Manchester United a Real Madrid otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén.

Ferguson

Az angol csapat 1-1-re végzett a Bernabéu Stadionban és a vendégek menedzsere, Sir Alex Ferguson elégedett volt együttese teljesítményével.

"Érdekes meccs volt - mondta Ferguson a Sky Sportsnak. - Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. David de Gea három-négy alkalommal ragyogóan védett és előttünk is komoly helyzetek adódtak. A Real kapusa, Diego Lopez az utolsó percben fantasztikusan hárított, Van Persie pedig a kapufát találta el. Az első félidőben túlságosan visszaálltunk, a Real Madrid a 16-osunk előterében járatta a labdát és ezt nem volt jó nézni. A szünet után változott a helyzet, Danny Welbecket Xabi Alonso mellé helyeztük és ez különbséget jelentett a játékunkban. Elégedettnek kell lennünk, jó eredményt értünk, jó esélyünk van a továbbjutásra az Old Traffordon, a kezünkben van a sorsunk."

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1382388 
UEFA Bajnokok Ligája
nyolcaddöntő, első mérkőzés
Real Madrid-Manchester United 1-1 (1-1)
Estadio Santiago Bernabéu, vezette: Felix Brych (német)
 
Real Madrid: Diego López - Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Coentrao - Khedira, Xabi Alonso (Pepe, 83.) - Di María (Modric, 75.), Özil, Ronaldo - Benzema (Higuaín, 60.)
Vezetőedző: José Mourinho
 
United: De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Jones - Kagawa (Giggs, 64.), Rooney (Anderson, 84.), Welbeck (Valencia, 73.) - Van Persie
Menedzser: Sir Alex Ferguson
 
Gólszerző: Ronaldo (30.) illetve Welbeck (20.)
Sárga lap: Van Persie (5.), Rafael (40.), Valencia (88.)
Kiállítva: -